Vreme čitanja: oko 1 min.

Slike slavne Loni kako kopa ko kontejneru rastužile svet: Sunovrat od milionerke do beskućnice je jako bolan

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najnovije paparaco fotografije nekada jedne od najlepših žena sveta opet su obišle i rastužile svet

  • 0
Loni Willison, Loni Vilison Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Zvezdu "Čuvara plaže" i bivšeg fotomodela Loni Vilson, fotografisali su paparaci juče u Los Anđelesu, koja i dalje živi kao beskućnik, hranu traži po kontejnerima i jedva preživljava.

Naime, Loni je naoko živela "savršeni život" u braku sa glumcem serije "Čuvari plaže" Džeremijem Džeksonom dok nije doživela bračni pakao.

Kroz šta je nesrećna žena prošla i kako je taj naoko savršen život izgledao, najbolje svedoči to što danas ova 38-godišnjakinja živi na ulici i hrani se iz kontejnera.

Nakon kraha braka i teškog razvoda pre devet godina, u kojem su pljuštale optužbe o zloupotrebi droge i alkohola, koje je ona negirala, zanosna plavuša danas je praktično neprepoznatljiva dok luta ulicama, preturajući po kantama za smeće u potrazi za hranom.

Najnovije paparaco fotografije nekada jedne od najlepših žena sveta opet su obišle i rastužile svet. Naime, ona je uslikana dok "kopa" po kontejnerima i svoj "ulov" vozi u kolicima.

Loni Vilson bila je kraljica modnih pista, popularnost joj je donela bogatstvo, milione dolara. Bivši model za kupaće kostime i supruga zvezde "Čuvara plaže" Džeremija Džeksona smatrala se i jednom od najatraktivnijih žena sveta. Popularnost i uspehe zamenila je zavisnost od narkotika. Loni se pre desetak razvela od Džeremija Džeksona sa kojim se venčala 2012.

Njenom sunovratu doprineo je i gubitak posla u klinici za plastičnu hirurgiju gde je radila kao asistent, bila je kratko zaposlena kao trgovac nekretninama, ali nije dobijala platu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA