Vreme čitanja: oko 1 min.

Beskućnik upao na imanje slavnog Džejmsa Bonda! Pre toga je u dvorištu glumčevog komšije radio odvratnu stvar

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iz policija kažu da je lopov primećen kako vrši nuždu i mokri u bašti Pirsovog komšije, pre nego što je preturao po smeću i otišao do glumčeve kuće

  • 0
Pierce Brosnan, Malibu Foto: Tanjug/AP, Compass via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Policija Los Anđelesa uhapsila je muškarca koji je juče, u ponedeljak, upao na luksuzno imanje i u kuću glumca Pirsa Brosnan u Malibuu.

Kako prenosi TMZ, zamenici odeljenja šerifa okruga Los Anđeles požurili su na glumčevo imanje u Malibuu u ponedeljak nakon što su primili dojavu o muškarcu na njegovom i imanju njegovog komšije.

Iz policija kažu da je lopov primećen kako vrši nuždu i mokri u bašti Pirsovog komšije, pre nego što je preturao po smeću i otišao do glumčeve kuće.

Dodali su da je dotični muškarac lutao Pirsovom baštom pre nego što je ušao u njegovu kuću, gde je iskoristio vodu iz vešernice kako bi se očistio, nakon vršenja nužde.

Kada je policija stigla, veruje se da je muškarac pobegao sa lica mesta, ali je kasnije uhapšen na obali, nakon čega je sproveden u stanicu.

Pretpostavlja se da je Pirsova supruga, Keli, bila kod kuće tokom incidenta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA