≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Varao me je dok mi je tata bio na intezivnoj nezi i to sam saznala preko medija! Moj dom se raspao..."

Vreme čitanja: oko 2 min.

Iako su najpre istakli da ne žele dalje da komentarišu, te da će ostati u korektnim odnosima zbog dece, ubrzo su počeli da isplivavaju skandalozni detalji njihovog odnosa

  • 0
Šakira, Đerar Pike Foto: Profimedia Stephen Lovekin/Shutterstock Editorial / Pau BARRENA/AFP

Šakira prošle godine se rastala posle 12 godina ljubavi, od fudbalera Đerara Pikea, a sada je progovorila o odnosu s njim i otkrila da ju je varao - što je bilo presudno za njihov razlaz.

Iako su najpre istakli da ne žele dalje da komentarišu, te da će ostati u korektnim odnosima zbog dece, ubrzo su počeli da isplivavaju skandalozni detalji njihovog odnosa.

Naime, počelo je da se priča kako je glavni razlog raskida ovog parazapravo Pikeova nevera, a priče su dodatno podgrejane kada je on obelodanio vezu sa Klarom Čijom Marti. Na površinu su isplivali i detalji loših odnosa Šakire i Pikeove majke koja je godinama bila neprijatna prema pevačici i, navodno, podržavala Pikeovo neverstvo.

U javnosti se pojavio i snimak na kom se vidi kako fudbalerova majka hvata Šakiru za lice i gura je, a pevačica je kasnije objavila i pesmu u kojoj proziva svog bivšeg i njegovu novu devojku, a ova numera brzo je postala svetski hit.

Iako se do sada samo nagađalo o tome da li je Đerar bio neveran majci svoje dece, mada je sve upućivalo na to da zaista jeste tako, pevačica je sada otvorila dušu i otkrila sve detalje razlaza sa fudbalerom.

Kako je rekla, da joj je partner neveran saznala je dok joj je otac bio na intenzvnoj nezi, a ona se brinula o njemu.

- Došao je u Barselonu kako bi me utešio nakon što sam bila obuzeta tugom zbog raskida - rekla je pevačica o svom ocu za "People en Español".

- Sve se dogodilo odjednom. Moj dom se raspadao. Preko medija sam saznala da me varao dok mi je tata bio na intenzivnoj - ispričala je ona dalje i istakla da je sanjala o braku kakav imaju njeni roditelji.

- Oboje su bili odraz tog sna koji mi se nije ostvario. Ali nadam se da su oni uzor mojoj deci - ispričala je Šakira, između ostalog, za pomenuti medij.

(Telegraf.rs)

Video: Nikos Vertis stigao u Beograd, od Telegrafa dobio rakiju: Oduvek sam želeo koncert u Srbiji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA