Vreme čitanja: oko 1 min.

Slike koje su zapanjile svet: Ovo nije beskućnik, nego čovek koji ima stotine miliona dolara

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dobro je poznato da glumac ne mari za novac, markiranu odeći u skupe automobile

  • 5
Keanue Reeves, Kijanu Rivs Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac Kijanu Rivs ponovo je uspeo da iznenadi javnost svojim opuštenim izdanjem.

Kijanu je sedeo ispred kluba uoči koncerta sa svojom grupom Dogstar, sa kojoma je trenutno na turneji, a s obzirom na to da je pustio bradu, kao i da je bio u odeći koja ni na koji način nije odavala utisak da je u pitanju svetski poznati glumac, sa milionima na računu, mnogi su pomislili da je beskučnik.

Fotografije su velikom brzinom obišle svet, a njegova velika armija fanova je odmah stala u odbranu glumca, te su poručili da je upravo skromnost njegova najveća vrlina, kao i da je ovo njegov način života.

Dobro je poznato da glumac ne mari za novac, markiranu odeći u skupe automobile, te nije retkost da ga mnogi uhvate kako zapravo sedi pored beskućnika sa kojima jede i pije i obavi po koji razgovor.

Inače, glumac je donirao čak 70% svog honorara iz prvog filma "Matriks" za finansiranje istraživanja leukemije, nakon što se njegova sestra Kim borila sa ovom opakom bolešću 10 godina.

Takođe, poznati glumac je od tada pokrenuo dobrotvornu organizaciju za pomoć onima koji se bore sa rakom.

- Imam privatnu fondaciju koja postoji već pet ili šest godina i pomaže nekoliko dečijih bolnica i istraživanje raka. Ne volim da vezujem svoje ime uz to, samo puštam fondaciju da radi ono što radi i pomaže onima kojima je to potrebno - rekao je za Ladies Home Journal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lenka

    14. avgust 2023 | 10:38

    Prvo povika na njegovu gospođu što se ne farba, pa sad na njega, što ga baš briga za pare. Ma svaka mu čast! Slušala sam ga više puta, i mogu da kažem da je sjajan lik. Na stranu što je odličan glumac. Ni ja ne bih mnogo marila za novac da ga imam tako kao on. Živela bih u svojoj kućici-svojoj slobodici kupljenoj na kredit preko solis-a i tad, kao i sad, jedino što bih mogla da putujem malo više. Svi ćemo mi jednog dana umerti, a u grob ne nosimo ništa. Zato se i ne treba opterećivati novcem. Da se razumemo, nije toliko dobro s njim, koliko je loše bez njega, ali ako ga imate za normalan život, možete se smatrati srećnim.

  • MTF

    14. avgust 2023 | 13:20

    Dobar glumac a još bolji čovek, samo me čudi što ne objavi kao "gospodin Radanović" kad ruča sa beskućnicima?

  • eee

    14. avgust 2023 | 15:59

    Malo je ovakvih koji spoznaju bit zivota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA