≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nemačka manekenka napokon potvrdila vezu sa 20 godina starijim Bredom Pitom? Zbog ogrlice svi bruje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ines su paparaci uslikali u neobaveznoj šetnji Los Anđelesom sa svojim psom, natovarenom torbama za kupovinu, smutijem - i ogrlicom sa Bredovim inicijalom

  • 3
Ines de Ramon, Bred Pit Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia, Tanjug/AP

Devojka po imenu Ines de Ramon, inače nova devojka holivudskog šmekera Breda Pita uslikana je sa ogrlicom na kojoj nosi slovo "B" - što je za mnoge prva zvanična potvrda da je osvojila srce najpoželjnijeg muškarca na svetu.

Već mesecima spekulacije okružuju Breda i Ines, direktorku nakita, da su u emotivnoj vezi, a prvi put su povezani krajem 2022.

Ines su paparaci uslikali u neobaveznoj šetnji Los Anđelesom sa svojim psom, natovarenom torbama za kupovinu, smutijem - i ogrlicom sa Bredovim inicijalom.

Nemačka manekenka bila je odevena u crnu odeću, sa kratkim topom koji pokazuje njen utegnuti trbušnjake, zajedno sa širokim pantalonama i patika.

Na jednostavnoj srebrnoj ogrlici, koja je visila oko njenog vrataa, nosila je slovo "B" - što bi se sigurno moglo odnositi na bilo kog člana porodice ili voljenu osobu, ali bi takođe moglo da se odnosi na Breda, njenog dečka.

Kako bombastično izgleda Bredova Ines pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA