Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasila se majka Rite Ore: Objavila ćerkinu sliku kako pokazuje "dvoglavog orla", pa joj poručila da "plače"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pojavile su se i brojne spekulacije da je njena majka nakon koncerta u bekstejdžu napravila pravi haos, a sada se i oglasila putem mreža.

  • 11
Rita Ora Printskrin: Youtube

Pevačica albanskog porekla, Rita Ora izazvala je veliku pažnju nakon što je preksinoć na jednom nastupu u Mađarskoj ogrnula srpsku zastavu, zbog čega se sada oglasila i njena majka.

Nakon ovog nastupa nastao je pravi skandal među njenom populacijom, te je zog svega morala i da se pravda, tvrdeći "da nije videla čija je zastava".

Pojavile su se i brojne spekulacije da je njena majka navodno nakon koncerta u bekstejdžu napravila pravi haos, a sada se i oglasila putem mreža.

Ona je, naime, objavila ćerkinu fotografiju na kojoj pokazuje "dvoglavog orla".

- Žao mi je što toliko plačem, iznervirala si me - napisala je majka i dodala emotikon srca.

Podsetimo, albanska pevačica je, naime, izjavila da joj je srpsku zastavu poklonio dečko iz publike i da u početku nije shvatila kojoj zemlji pripada. Takođe, dodala je da je shvatila da je srpska zastava u pitanju nakon što je napustila scenu.

- Sinoć tokom mog nastupa na SZIN festivalu u Mađarskoj, jedan mladi fan mi je uručio zastavu. Zbog jakih svetala na bini nisam jasno videla čija je zastava bila. Tek kada sam sišla sa bine shvatila sam da je u pitanju srpska zastava, a ne mađarska.

- Iako cenim sve svoje fanove iz svih zemalja i kultura, želim da jasno stavim do znanja da sam ponosna Albanka sa Kosova i nikada mi nije bila namera da ne poštujem svoje nasleđe ili da uznemirim svoj narod ili svoju porodicu - izjavila je Rita Ora za Klan Kosova.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    28. avgust 2023 | 16:44

    Ovi što naglašavaju da je majka Vera katolkinja zaboravljaju da je na ovim prostorima starije pravoslavlje a ona može da bude samo pokatoličena. Srce i duša Rite je iz srca Srbije ! 😅😂😇🤣👍

  • Rade

    28. avgust 2023 | 16:35

    Ubrzo posle snimanja sa Novakom sad ovo snimanje sa zastavom ! Krv nije voda, koreni je vuku ! 😅😂😇🤣👍

  • Rade

    28. avgust 2023 | 19:34

    Indira Radić će ti dozvoliti da pevaš pesmu "Srpkinja je majka mene rodila" 😅😂😇🤣👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA