Vreme čitanja: oko 3 min.

Dejvidova bivša ljubavnica besna zbog dokumentarca Bekamovih: Prvi put ispričala sočne detalje prevare

Vreme čitanja: oko 3 min.

Lus je progovorila, ispričala je kako je sa Bekamom bila u vezi, da mu je bila ljubavnica, i otkrila detalje njihovog odnosa dok je fudbaler igrao za Real Madrid.

  • 1
David Victoria Beckham Rebecca Loos, David Bekam ljubavnica Foto: Tanjug/AP, Tracy Moreno-King/Ferrari / Ferrari / Profimedia

Rebeka Los, bivša ljubavnica slavnog Dejvida Bekama poludela je nakon odgledanog dokumentarca Bekamovih emitovanog na "Netfliksu" i sada javno priznala da je fudbaler varao lepu Viktoriju sa njom.

Prošlo je skoro 20 godina otkako je njegova bivša pomoćnica izazvala medijsko ludilo kao niko drugi kada je u javnost izašla sa detaljima njihove veze.

Nakon dokumentarca o Dejvidu i Viktoriji Bekam, koji je emitovan na "Netfliksu", svi su se pitali da li je fudbaler zaista imao aferu sa Rebekom. Dejvid i Viktorija su kratko rekli da je period kada je navodna afera trajala bio "najteži za njih", i da je brak jedva opstao, ali nisu jasno rekli da li je zaista bilo "švrljanja" ili su u pitanju bili samo tračevi.

Nekoliko nedelja kasnije, Rebeka Lus je progovorila, ispričala je kako je sa Bekamom bila u vezi, da mu je bila ljubavnica, i otkrila detalje njihovog odnosa dok je fudbaler igrao za Real Madrid.

- U dokumentarcu, Bekam samo priča 'jadan ja'. Nije preuzeo odgovornost, može da priča šta hoće i jasno mi je da čuva svoju reputaciju, ali sada on ispada žrtva, a ja lažov. Sugeriše da je Viktorija ispaštala samo zbog mene - rekla je Rebeka.

Rebecca Loos Foto: UPPA/Photoshot / Avalon / Profimedia

Nekadašnja Bekamova ljubavnica sada živi u Norveškoj, udata je i ima dvoje dece. Radi kao medicinska asistentkinja i drži časove joge.

- Ako je već hteo da priča o tome, trebalo je da prizna krivicu. Priče su grozne, ali su sve bile tačne - rekla je ona.

Kako je počela afera Rebeke i Bekama

Radila je kao njegova asistentkinja, a paparaci su ih pratili u stopu.

- Jednom smo bili pod opsadom u hotelu, a ja sam ga prošvercovala napolje u gepeku automobila. Vremenom, razvili smo poseban odnos. Ponekad bismo sedeli u restoranu i dodirivali se nogama ispod stola. Nekad bi probao da me uhvati za ruku dok vozim - ispričala je Rebeka.

Noć kada je veza prerasla u seksualnu odlično pamti.

Rebecca Loos Foto: JohnsonGoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

- Zaveo me je, i rekla sam mu, pa ti možeš da imaš koga hoćeš. A on je meni rekao - nikada ovo nisam radio. Spavala sam s njim i otišla kući, moja majka je znala da se nešto desilo i samo mi je rekla - budi oprezna."

Bekamova ljubavnica ispričala je i jedan "incident" koji se dogodio na rođendanu brazilskog napadača Ronalda.

- Svi smo stigli na žurku, svirao je samba bend iz Brazila, šampanjac je tekao. Dejvida sam videla daleko u bašti, kako ćaska sa prelepom španskom manekenkom. To me je zabolelo. Odjednom, zvoni mi telefon, i zove me Viktorija Bekam. Rekla sam joj da ne znam gde je Dejvid, zove ga, on se ne javlja. Rekla mi je - ne spuštaj slušalicu, idi i nađi ga.

Rebeka je počela da traži fudbalera po celoj vili, i na kraju na spratu primećuje njegove telohranitelje, ispred vrata spavaće sobe.

- Pokazujem telefon i tiho kažem, Viktorija zove! On izlazi, a kroz vrata vidim tu manekenku kako leži na krevetu. Dajem mu telefon, kažem - zove te žena. On kratko popriča sa njom, vrati mi telefon i vraća se u sobu. Pomislila sam, kakva sam ja budala. Ali držao me je u svojim kandžama..."

Kada su tabloidi saznali za vezu, Rebeka je nije poricala. Ali Dejvid jeste, oglasio se saopštenjem i rekao da je srećno oženjen Viktorijom i da to nijedno "treće lice" ne može da naruši.

Rebeka je sačuvala eksplicitne poruke koje joj je Dejvid slao pre 20 godina, a popularnost je iskoristila da uđe u rijaliti programe. Zbog afere žali.

- Nikada nisam želela da im rasturim porodicu. Afera je bila greška, i žao mi je zbog nje, ali sam dosta i naučila. Sada živim divan život sa suprugom i decom - zaključila je bivša Bekamova ljubavnica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA