Vreme čitanja: oko 1 min.

Drejk nosi dvoglavog orla i odaje počast Albaniji, spominje i Prištinu: Uputio je i opasnu poruku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Juče, u sredu, 29. novembra, dana nakon što je Albanija proslavila Dan nezavisnosti, Drejk je objavio svoj novi spot koji je šokirao naciju

  • 22
Drejk, albanska zastava Foto-kolaž: Pixabay, Chris Young / PA Images / Profimedia

Kanadski reper Drejk iznenadio je mnogobrojne fanove širom sveta, nakon što je u svom novom spotu „Polar opposites“ odao počast danu državnosti Albanije.

Naime, juče, u sredu, 29. novembra, dana nakon što je Albanija proslavila Dan nezavisnosti, Drejk je objavio svoj novi spot koji je šokirao naciju.

Drejk i grupa momaka sede oko stola za bilijar i svi nose iste crvene jakne, sa simbolom dvoglavog crnog orla, kao na albanskoj zastavi.

- Albanski dan nezavisnosti je možda bio juče ali Drejk ne misli da je kasno da se pridruži slavlju - ovako je magazin "Rolling Stone“ juče pisao o novom spotu popularnog kanadskog repera.

U tekstu pesme se čak pominje i Priština, i situacija koja je tenzična već godinama na sveru KiM-a.

- Trebalo bi da pustiš da tvoja sestra bude glas razuma… Ili pogrešno tumačim tvoje poruke i dela, ili samo ne znam kako se rade stvari u Prištini, znam samo da tenzija raste.

Na društvenim mrežama sa najavom spota i pesme, već je vidljivo mnoštvo komentara albanskih korisnika, sa rečima hvale i zahvalnosti za odavanje počasti Danu Albanske zastave od strane ovog repera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    30. novembar 2023 | 10:29

    Ne znam zašto uopšte i ovjavljujete nebitne komentare polupismenih ljudi . Ovaj po zanimanju niko i ništa ne zna čak ni Evropa gde je a kamo li neka na brzinu sklepana država posle Velikog rata .

  • Veteran

    30. novembar 2023 | 10:33

    Na brzinu sklepana država od ne pismenih ljudi, čuvara Krava,Ovaca, a i bogami Kooozaaa...

  • Puz

    30. novembar 2023 | 11:07

    I evo neka napravi koncert u BG za 2-3 god, posto smo mi narod sklon amneziji napunicemo mu Arenu umesto da se odmah proglasi za nepozeljnog gosta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA