≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Komičar objavljivao slike sa fatalnim Kolumbijkama i crvenokosom devojkom pre nego što ja namamljen i ubijen

Vreme čitanja: oko 1 min.

U ovom trenutku nema nagoveštaja da je žena ista osoba koja je navodno umešana u njegov nestanak

  • 0

Poznati komičar iz Minesote, Tou Ger Sjong objavio je video sa crvenokosom Kolumbijkom, pre nego što namamljen od strane nepoznate žene, a zatim i kidnapovan i ubijen ove nedelje, javila je policija.

Sjong, poznati aktivista Hmong zajednice, viđen je kako se smejao dok je sedeo sa neimenovanom crvenokosom dok je večerao u korejskom restoranu u Medeljinu 20. oktobra, nekoliko dana pre no što je ubijen.

- Ovo je korejska hrana, sa mojom devojkom - napisao je 50-godišnjak na video snimku objavljenom na svom Fejsbuku, pokazujući svoju činiju goveđe supe pre nego što se okrenuo ka nasmejanoj crvenokosi sa prepoznatljivom tetovažom na kojoj je pisalo „Never Give Up“.

Radnici u korejskom restoranu potvrdili su za "The Post" da je par nedavno tamo jeo zajedno. Međutim, u ovom trenutku nema nagoveštaja da je žena ista osoba koja je navodno umešana u njegov nestanak.

No, još jedna njegova objava od pre dve godine, sada, nažalost posle njegovog ubistva privukla je pažnju javnosti.

Naime, nasmejani pokojni Sjong je stajao između dve dame i u šali napiso u natpisu: „U slučaju da budem kidnapovan, ne tražite me. Srećan sam."

Takođe nije poznato da li je žena na slici imala veze sa njegovom otmicom ove nedelje.

Inače, pedesetogodišnji komičar vratio se u Medeljin ranije ovog meseca, govoreći prijateljima da planira da upozna ženu sa kojom je ćaskao na mreži. Policija do sada nije govorila o identitetu žene za koju se kaže da ga je uvela u zaveru za otmicu, ali je potvrdila da ga je uhapsila nakon što je pogledala nedavne slike na njegovom telefonu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA