Vreme čitanja: oko 3 min.

Bolno priznanje zvezde "Beverli Hilsa", majku sprema na svoju smrt: "Znate da je to ispravna stvar..."

A. Š.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Glumica kaže da je poklanjala stvari koje je nakupila, dok nastavlja svoju hrabru bitku sa rakom dojke

  • 2
Shannen Doherty Šenon Doerti Foto: Instagram/theshando

Proslavljena glumica Šenon Doerti (52) kaže da je poklanjala i prodavala stvari koje je nakupila i spremila, dok nastavlja svoju hrabru bitku sa rakom dojke u četvrtom stadijumu.

Glumica je govoreći u svom podkastu "Hajdemo da budemo jasni" u ponedeljak, rekla da poklanja svoju imovinu, u pokušaju da olakša stvari svojoj majci Rozi Doerti, u slučaju da ona umre usred zdravstvene krize.

- Moj prioritet u ovom trenutku je moja mama - znam da će joj biti teško ako umrem pre nje - rekla je ona, pa dodala:

- Pošto će joj biti tako teško, želim da druge stvari budu mnogo lakše. Ne želim da ima gomilu stvari sa kojima se bavi. Ne želim da ima četiri skladišne jedinice pune nameštaja. Osećam se kao da odustajete od nečega što vam je bilo veoma posebno i važno.

- Ali, znate da je to ispravna stvar i da će vam to pružiti osećaj mira i smirenosti. Zato što pomažete ljudima koje ostavljate iza sebe da imaju čistiju i lakšu tranziciju - rekal je glumica.

Glumica rođena u Memfisu, u Tenesiju, koja je u podkastu vodila iskrene razgovore o svojoj smrtnosti, rekla je da zna da "ljudima u [njenom] životu nikada neće biti lako, ali da je možda to više to lakoći za sebe".

Doerti, koja je glumila Brendu Volš u hitu Foksa od 1990. do 1994. godine, rekla je da je njena sklonost ka kupovini antikviteta rezultirala ogromnom kolekcijom nameštaja i da ju je "žalostilo" što čame u skladištu.

- Ja ne uživam u tome i drugi ne uživaju, i da li meni zaista treba nešto od toga? Da li treba da imam tri trpezarijska stola? - rekla je za predmete.

- Odgovor je ne, nikome od nas zaista nisu potrebne sve stvari koje imamo, i svi bismo mogli da uradimo sa malim smanjenjem broja i ne postanemo sakupljač, što sam ja radio sa svim svojim nameštajem.

Zvezda serije "Čari" rekla je da planira da rasproda neke stvari kako bi prikupila sredstva za putovanje sa svojom majkom.

- To su samo stvari - rekla je Doerti.

- Ne treba mi ovo, ne donosi mi baš veliku radost, ali ono što mi donosi veliku radost je da vodim mamu na mesta na koja je oduvek želela da ide.

- Mogu da izgradim različita sećanja - mogu da izgradim sećanja sa ljudima koje volim.

Šenon je rekla da odmor koji planira, finansiran prodajom pomenutih stvari, neće smanjiti novac koji planira da ostavi svojim najmilijima.

- Ne kopam po novcu koji je u mom imanju koji će osigurati da svi u mom životu budu zbrinuti - rekla je ona.

Doerti je rekao o prihodima od prodaje nameštaja:

- Omogućava mi više putovanja jer zarađujem, prodajem ga. Onda mogu da izgradim različita sećanja i gradim sećanja sa ljudima koje volim.

- Moram da vodim mamu na odmor jer imam sav ovaj dodatni novac za igru i neću da kopam po novcu koji je na mom imanju koji će se pobrinuti da svi u mom životu budu zbrinuti kada budem mrtva.

Glumica Heders rekla je da je njena majka bila emotivna usred putovanja na koje su otišli ​​u Italiju pre mnogo godina, jer su joj "suze lile niz lice jer nikada nije mislila da će to videti, a sigurno nije ni mislila da će moći to da vidite kod mene."

Doerti je rekla da su živopisna sećanja "stvari koje su najvažnije - ne vaša imovina, ni ono što imate".

Glumica je dodala: "Sada sam se takođe podsetio slobode koju mi je dalo odricanje od toga."

Šenon je prvobitno dijagnostikovan rak dojke 2015. godine, a remisiju je otišla 2017. U februaru 2020. rekla je da joj je dijagnostikovan rak dojke u četvrtom stadijumu, a u novembru 2023. rekla je da se rak proširio na njene kosti.

Glumica je u junu 2023. na društvenim mrežama podelila snimak u kojem je krenula na hirurški zahvat uklanjanja tumora iz glave snimljen 16. januara 2023.

Takođe u januaru 2023. godine, Šenon i bivši suprug Kurt Isvarienko su se razdvojili, a ona je otkrila da se razvode u aprilu zbog "nepomirljivih razlika".

Glumica je tvrdila da joj je Isvarienko, sa kojim je bila u braku od 2011, bio neveran, što je on negirao. Doerti je ranije bila u dva braka: sa Ešli Hamilton od 1993-1994, i sa Rikom Salomonom od 2002-2003.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA