PINKOVE ZVEZDE: Vladimir, Renata i Aleksandar oduševili publiku! (FOTO)

Posle žestoke borbe i baraža u kojem je učestvovalo 11 takmičara, na kraju se u naredni krug plasiralo 10 najboljih kandidata

  • 2

U novoj emisiji "Pinkovih zvezda" koja je sinoć prikazana na televiziji "Pink" plasman u naredni krug su izborili Aleksandar Živanović, Darko Jovanović, Saša Đurić, Predrag Vitorović, Ermin Suljić, Vladimir Krunić, Renata Lovasova, Emir Brunčević, Milena Roknić i Andrijana Stojanović.

ZBOG NJEGA JE CECA OSTALA BEZ TEKSTA: Evo kako je Aleksandar razbio u "Pinkovim zvezdama"! (VIDEO)

Prvu peticu od žirija čiji sastav su činili Ceca Ražnatović, Haris Džinović, Marina Tucaković, Miroslav Ilić i Bora Đorđević, dobio je Aleksandar Živanović koji je odlično izveo numere "Libero" Željka Joksimovića i "Litar krvi" Ace Pejovića.

HIT: Žiri "poslao" Miroslava Ilića na antidoping kontrolu, pogledajte i zašto! (VIDEO)

Direktan plasman dalje su obezbedili i Darko Jovanović koji je otpevao pesme "I Dunav laže" Džeja Ramadanovskog i "Ljubavi", Saša Đurić koji je odabrao kompozicije "Da si tu" Ace Pejovića i "Devojka" Željka Joksimovića, kao i Predrag Vitorović sa numerama "Mene je učilo vrijeme" Halida Muslimovića i "Samo luda" benda "Miligram".

Bez mučenja sa baražom, dalje su prošli i Ermin Suljić koji je izveo pesme "Jesen u mom sokaku" Predraga Živkovića Tozovca i "Drska ženo plava" Željka Joksimovića, Vladimir Krunić koji je sve ostavio bez teksta sjajnom interpretacijom numere "Ne kuni me, ne ruži me majko" pokojnog Luisa i "Ciao Bella" koju izvodi "Tropiko bend", kao i Renata Lovasova sa hitovima "Dodirni mi kolena" grupe "Zana" i "Otkopčano jeleče Zorice Brunclik.

SVAKA ČAST MAJSTORE! Ovako je hrabri Vladimir otpevao "Ne kuni me, ne ruži me majko"! (VIDEO)

U baražu se našlo čak 11 kandidata, a u narednu fazu takmičenja su se odlukom žirija plasirali Emir Brunčević, Milena Roknić i Andrijana Stojanović.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sladza

    30. novembar 2014 | 10:07

    Pinkove zvezdice su mnogo bolji pevaci. A i njihov ziri je nekako ozbiljniji, daju prave komentare, ne prave glupe face i ne prave se pametni.

  • zzlz

    2. decembar 2014 | 01:09

    Da renata je dobra da otpeva da zakopcam jelece

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA