Evo šta će Ceca pokloniti Veljku za rođendan!

- Tražio je da mu za rođendan pevaju Saša Matić i Milica Todorović i da platim žurku. Malo li je?! - kaže pevačica

  • 9
Žurka Story, Ceca, Veljko i Anastasija Ražnatović Foto: Telegraf

Proteklih nedelja mediji su licitirali sa brojem zvanica koje će se pojaviti na punoletstvu Veljka Ražnatovića. Ono što je sigurno je da će slavlju prisustvovati veliki broj poznatih ličnosti iz sveta estrade, politike, ekonomije... Goste će zabavljati Milica Todorović.

- Možda Veljko očekuje da mu 18. rođendan donese neke promene, ali njih neće biti. Nastaviće da studira i da se obrazuje. Tražio je da mu za rođendan pevaju Saša Matić i Milica Todorović i da platim žurku. Malo li je?! I na sve to rekao mi je da i ja moram da pevam - raspoloženo kaže Ceca.

Budući da je među njenim prijateljima mnogo pevača, na podijumu će biti gužva jer u dobroj atmosferi svi propevaju. A i Veljko je spremio svoj rep repertoar kojim će iznenaditi zvanice. Slavljenik je odabrao i garderobu za taj veliki dan. Ceca će blistati u haljini Meline Džinović, a njenu kreaciju će nositi i u novogodišnjoj noći, u kojoj će pevati u Beogradu, piše "Blic".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA