CECA PORUČILA SNAJKI: Mala, diraj šta hoćeš u kući, samo se ne useljavaj!

Aco Pejović je u emisiji "Magazin In" u Cecino ime poželeo da se ona u narednoj godini ostvari u ulozi svekrve, međutim, izgleda da se to pevačici nije svidelo pa je poslala jasnu poruku Veljkovoj devojci

  • 31

Pevačica Ceca Ražnatović je u emisiji Magazin In imala zadatak da napiše tri novogodišnje želje, koje su u njeno ime ispisali njene kolege Aco Pejović, Željko Vasić i glumac Andrija Milošević.

Aco Pejović je poželeo da se Ceca u ovoj godini ostvari u ulozi svekrve i rekao:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Jedva čekam da je vidim u toj funkciji. Tačno je zamišljam kao džangrizavu babu, ono "mala, ne diraj to! - kazao je on, a Ceca se nasmejala i dodala:

- Mala, diraj šta hoćeš u kući, samo se ne useljavaj! - bila je jasna pevačica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    3. januar 2015 | 21:31

    Lukava je ona. Šala a misli ozbiljno! Deca su joj već sad raspuštena, šta li će biti tek za neku godinu. Naravno niko im ne želi zlo samo moraju malo da prikoče. Suviše su mladi za neke stvari koje rade a koje se verovatno ni mami ne svidjaju!

  • Nada

    3. januar 2015 | 20:50

    Ceca uvijek ista.Iskrena,duhovita,spremna na salu i sto je glavno bez kompleksa.Ne smatram je ni za divu ni stil ikonu ali mi se svidza njen odnos prema kolegama(nikada nije nikoga spominjala), prema njenoj djeci i prema nama.Uvijek je onako nekako nasa,ne izigrava nesto kao zvijezda.:):):).

  • Djordje

    3. januar 2015 | 21:15

    Uselila se dao BOG:-))))))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA