PEVAČICA PROZVALA KOLEGINICE: Sve su plastične!

- Želim da mi i posle operacije lice izgleda prirodno i sveže i zato tražim najboljeg hirurga koji će to da napravi - kaže Goca Božinovska

  • 11

Goca Božinovska praznične dane koristi kako bi izabrala najboljeg hirurga koji će joj uraditi fejslifting. Pevačica još uvek nije zakazala operaciju jer želi da svoj izgled prepusti stručnjaku koji neće od njenog lika napraviti previše plastično.

- Kada vidim ove pevačice šta su napravile od sebe, prekrstim se. Sve su plastične i iste. Napumpanih obraza i plastičnog lica. Ja ne želim tako. Želim da mi i posle operacije lice izgleda prirodno i sveže i zato tražim najboljeg hirurga koji će to da napravi - rekla je Goca za “Alo!”.

Goca Božinovska Foto: Marko Todorović

Kako pevačica dalje ističe, neće odustati dok ne nađe pravog “majstora”, pa makar zbog operacije morala da ide u inostranstvo.

- Nije mi važno koliko će operacija da košta i gde ću se operisati samo da postignem prirodan efekat. U potrazi za najboljim doktorom pomoći će mi ćerke Jelena i Zorana - ističe Božinovska.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JoGoGo

    10. januar 2015 | 14:52

    Теби не треба пластика,ти кад рокнеш пола флајке ракије изгледаш ко змај!

  • Axel

    10. januar 2015 | 13:11

    Goca već ti se vidi zatezanje i ta usta a la Ceca što si radila. Ova zena laze nevidjen. Priča o muževima a nikad se nije udala! Na kraju je izbacila Šijanovu nevenčanu suprugu na ulicu sa malom bebom.

  • Nina

    10. januar 2015 | 12:42

    Draga moja prirodnog efekta nema prirodni efekat je MAJKA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA