DARA BUBAMARA: I kad pevam na livadi, tamo se pije šampanjac i puše tompusi! (VIDEO)

- Devedeset posto mojih koleginica ne mogu ni da zavire na jedno takvo imanje - tvrdi bujna pevačica

  • 11

Dara Bubamara je oštro reagovala na to što se našla na udaru javnosti, pošto je u emisiji "Premijera"  na TV Pink prikazana kako peva u štiklama na livadi, po kiši, na jednom privatnom slavlju. 

- Snimak je nastao na privatnom slavlju kod jednog mnogo bogatog i moćnog čoveka, a zabava je priređena u dvorištu i bilo je ekstra! - tvrdi prsata folkerka.

Istakla je:

- Baš na toj livadi pušili su se tompusi i pio se najskuplji šampanjac. Ali, ako zbog toga kažu da nisam nivo, onda nisam iako 90 posto mojih koleginica ne mogu ni da zavire na jedno takvo imanje - priča pevačica za "Star".

MOJ PRIJATELJ JE SVEDCKA ZVEZDA: Dari se zbog ovoga smejao ceo internet

Foto: Facebook/OfficialDaraBubamara Foto: Facebook/OfficialDaraBubamara

Na prozivke da je nepismena jer je, nedavno, jednom prilikom napisala “svedcka zvezda”, umesto svetska, Dara jednako oštro odgovara.

- Smrdljivom ku*cu i dlaka smeta. Taj status sam stavila u dva sata ujutru i svi znaju šta sam htela da kažem. Ali boli me baš ku*ac da li sam napisala kako treba ili nisam. Bitno je da je najveća zvezda Snup bio na mojoj svadbi pre nego što je izbacio svoj veliki hit.

Foto: Facebook/OfficialDaraBubamara Foto: Facebook/OfficialDaraBubamara

Naglasila je:

- Čovek je došao iz Francuske zbog mene, a za ostalo me boli d*pe. Ako je mnogima lakše da kažu da sam nepismena, eto jesam, ali mogu da mi du*aju svi kojima je to zasmetalo.

Ovde možete da vidite kako je to izgledalo kad je Dara pevala na livadi:

(Telegraf.rs/Star)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA