Vreme čitanja: oko 2 min.

Dara pomenula Slobu, otkrila da li su se "strasti" smirile: "Da se poklopi i ćuti, ne bih mu dizala rejting"

N. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pevačica je pomenula i Cecu Ražnatović, za koju tvrdi da ju je lično Radanović molio da snime duet

  • 15
Sloba Radanović i Dara Bubamara Foto-kolaž: Marija Mladjen/ATAImages, Telegra

Dara Bubamara i Sloba Radanović donedavno su se družili, a potom su ušli u sukob zbog pesme "Infark moje duše", koju je njen kolega objavio na novom albumu, iako je ona istu snimila pre nekoliko godina.

Dara je kolegu optužila da joj je ukrao pesmu "Infarkt duše" koja se našla na njegovom novom albumu, a sada je otkrila da li su se strasti smirile.

- Svima želim sreću, ali sam htela da isteram pravdu u svemu tome. Pesma ne može da se proda dvaput, a Sloba je ispao nekorektan i više mu ne bih dizala rejting izjavama. Učinila sam mu da završi na svim portalima, s obzirom na to da nikada ranije nije bio toliko eksponiran, sve dok ja nisam progovorila. Dala sam mu reklamicu, doduše negativnu, ali mora da zna da takve stvari ne sme da radi - istakla je Bubamara i dodala:

- Njegov album nisam čula, a i ne zanima me. Pesma koju je Sloba objavio kao svoju je Marina Tucaković pisala za Željka Nikolića i mene. Sa Marinom sam se, dok je bila živa, čula i mnogo smo pričale o numeri, a on posle istu prisvaja i objavljuje je kao svoju. Kakvi su, bre, to fazoni?! Kakve su to laži?! Radanoviću sam pomogla kada mu je bilo najpotrebnije, snimila duet sa njim, a on me nikada nije pozvao i pitao: "Jel' to istina?". E, zato mu album nije ni "prošao". On mene sada, kao, hvali i govori da me voli, a jedino što treba je da se poklopi i ćuti! Pravi se lud u emisiji, a slao je moj demo-snimak Ceci Ražnatović i nudio da snime kompoziciju zajedno. Ono što bih poslednje rekla je da ja nisam lažnjak i pokvarena i smrdljiva kao on, da nekome mislim loše, a posle odem na televiziju i izjavim da ga volim - ispričala je ona u prazničnom intervjuu za Informer.

Inače, Sloba se o aferi oko navodne krađe pesme oglašvao samo jednom.

- Rale Ratković, autor pesme, dao izjavu i sve je rekao. Nisam hteo da se oglašavam, jer to nije moje. Ja o Dari nemam loše mišljenje kao čoveku, stojim iza toga da je to neki nesporazum - počeo je priču Sloba, pa dodao:

- Mislim da se veštačka pompa oko svega digla, ne znam iz kog razloga. Svako nek sluša verziju koju želi, želim da slušaju ljudi i moju i njihovu veziju. Želim i njima puno pregleda, želim im i više nego sebi - naveo je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ivan

    1. maj 2024 | 17:34

    Sloba je divan balvan,nemojte ga dirati

  • MM

    1. maj 2024 | 17:34

    Živa istina, na račun Darinog lika i dela pokušava da za džaba profitira. Može , ali to malo košta🫰🏻

  • Tina

    1. maj 2024 | 20:16

    E, sta ces, ovo je ziva istina. Dara je ipak vrh, nas Sloba dole, dole, moramo priznati. Daro, carice, sve si rekla istinu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA