SUZANA, DANIJELA, ZORANNAH: Tri plavuše pokreću "Kolo sreće"!

Novi kviz na TV Happy je humanitarnog karaktera, a osvojen novac prosleđen je Prihvatilištu za decu i mlade

  • 6

Prva epizoda kod nas novog, inače svetski popularnog kvoza "Kolo sreće", sa voditeljima Miloradom Mandićem Mandom i Sorajom Vučelić, biće emitovana sutra (ponedeljak) 21.12. od 20 časova na TV Happy.

Svoju umešnost su pokazale tri plavuše -  modna blogerka Zorannah, TV voditeljka Danijela Pantić i Suzana Mančić. Nadmetale su se u pojmovima iz ženskog sveta i "lajfstajla". Uz mnogo zabave, pokazale su kako dobrota nema granica, i rado su se odazvale pozivu da sav prikupljeni novac daruju onima kojima je to najpotrebnije.

Suzana je vatreno krenula u samu emisiju, i odmah na početku dala svima do znanja da joj godine rada i iskustva na TV-u daju malu prednost. Zorannah i Danijela, svaka na svoj način, pokušale su da pariraju u ovom humanitarnom nadmetanju.

Danijela, koju gledaoci znaju iz "Slagalice",  vrlo brzo je iskoristila svoje dugogodišnje iskustvo u kviz formatima, i prednost se smanjivala iz kruga u krug. Novac koji je osvojen darovan je Prihvatilištu za decu i mlade.

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA