Marija Serdar, Slaven Došlo i Niggor i obradovali male pevače (FOTO)

U nedelju 20. decembra u prizemlju Ušće Shopping Centra održane su dečije karaoke povodom premijere četvrtog dela filma o dogodovštinama popularnih veverica - Alvin i veverice: Velika avantura

  • 0

Žiri, u sastavu Slaven Došlo, Marija Serdar i Niggor odlično se zabavio i uspeo jednoglasno da izabere najboljeg takmičara ovog karaoke obračuna.

Foto: Promo Foto: Promo

Karaoke je otvorila Marija Serdar, pesmom Jutro Jelene Tomašević, dok su mališani i gledaoci imali priliku da đuskaju sa Alvinom koji je celo veče neumorno zabavljao publiku.

Foto: Promo Foto: Promo

Prvo mesto osvojila je Nina Petrović koja je pokupila simpatije žirija pesmom Zagrli od Goce Tržan.

Foto: Promo Foto: Promo

Drugoplasirana Mina Stanković oduševila je publiku i žiri svojom interpretacijom Adele - Rolling in the deep, dok je Helena Matejić osvojila treće mesto pesmom Grenade od stranog pevača Bruno Marsa.

Foto: Promo Foto: Promo

Pored glavnih nagrada MCF MegaCom Film u saradnji sa Naxi radijom i bioskopom Cineplexx nagradili su još deset takmičara ulaznicama za film Alvin i veverice: Velika Avantura koji pred domaću publiku stiže sinhronizovana na srpski jezik od 24. decembra.

Foto: Promo Foto: Promo

Više informacija na mcf.rs

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA