Pogledajte, na Tošetov rođendan, spot za pesmu "If You Wanna Leave Me"! (VIDEO)

U pitanju je, podsetimo, još jedna pesma sa albuma na engleskom, koji je Proeski pripremao pred smrt, i koji bi uskoro trebalo da bude objavljen

  • 8

Toše Proeski, legendarni pevač koji bi danas, da je živ, napunio 35 godina, pripremao je, pred smrt, album na engleskom, koji bi uskoro trebalo da bude objavljen, a za pesmu "If You Wanna Leave Me", koju smo čuli pred kraj 2015, sada je urađen i spot.

NEPREŽALJENA LEGENDA: Makedonski anđeo Toše Proeski bi danas napunio 35 godina (FOTO) (VIDEO)

Album bi trebalo da se zove "Secret Place".

Ovaj video velikom brzinom skuplja hiljade i hiljade Jutjub pregleda, a ako volite Tošeta, ne sumnjamo da ćete i vi često kliknuti "Play":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cico

    25. januar 2016 | 21:24

    Tose je bio i ostao andjeo.. Za zivota je napravio sve sto se moze napraviti. Nesto najcistije i najvrednije sto Balkan pamti! Ljudi volite ga i cuvaj te uspomenu na njega... Sama pomisao na njega cisti vam srce od zla.

  • Cico

    25. januar 2016 | 22:32

    Otvorimo srce za druge kao sto je Tose cinio... Svijet ce biti ljepsi... ljubav ce pokoriti strah i mrznju... Dusa ce biti puna ljubavi, radosti i srece... Misao na 'andjela' ce donijeti radost i srecu u dusi.

  • Sova

    25. januar 2016 | 19:51

    Sigurno je da ima dosta dobrih pevaca,ali je Tose jedan od najboljih pop pevaca,jedino blago koje nam je ostalo od njega su njegove pesme,i zato cuvajmo ih!!!Jedan,jedini...neponovljiv-andjeo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA