≫ 

Sandra i Andrej Meljničenko imaju jahtu od 300 miliona dolara, a tek kada vidite šta još poseduju, pašćete na zadnjicu! (FOTO)

- Njihovo bogatstvo se procenjuje na 11 milijardi dolara, a oni se ne stide da ga troše na najekstravagantnije moguće načine - navode iz "Dejli mejla".

  • 8
Foto: Profimedia/AFP/RIA Novosti/Valeriy Levitin Foto: Profimedia/AFP/RIA Novosti/Valeriy Levitin

Sandra i Andrej Meljničenko izazivaju pažnju gde god se pojave. O ovom bračnom paru pisao je britanski "Dejli mejl", pri čemu se fokusirao na njihovo materijalno bogatstvo.

Naravno, iz ovog lista su podsetili da Sandra i Andrej poseduju velelepnu jahtu pod nazivom "A", koja vredi neverovatnih 300 miliona dolara.

BAZENI, DISKOTEKA, GLISERI: Zavirite u raskošnu jahtu Sandre i Andreja Meljničenka koja vredi 300 miliona dolara! (FOTO) (VIDEO)

- Njihovo bogatstvo se procenjuje na 11 milijardi dolara, a oni se ne stide da ga troše na najekstravagantnije moguće načine - navode iz "Dejli mejla".

Foto: Profimedia/Exclusivepix Foto: Profimedia/Exclusivepix

Osim toga, Meljničenkovi imaju avion Boing 737, koga su, navodno, platili 50 miliona dolara. Imaju veliki broj automobila, pri čemu se ističe "bentli" od 250 hiljada dolara.

Foto: Profimedia/Ria Novosti Foto: Profimedia/Ria Novosti

Poseduju i nekretnine. Stan u Londonu koji vredi 3 miliona dolara, zatim kuću u Askotu od 24 miliona funti, koja nema šta nema. Tu su raskošne kuće u Muskvo i na jugu Francuske.

(Telegraf.rs/Daily Mail)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA