Brena dala sinu 50.000 evra da započne s poslom, Viktor odabrao NEOBIČAN biznis

- Viktor je roditeljima tražio novac da bi otpočeo sa privatnim biznisom, i oni su pristali da ulože novac - kaže izvor blizak porodici Živojinović

  • 21

Mladi Viktor Živojinović navodno je odlučio je da otvori nargila bar u centru Beograda, a da bi otpočeo sa poslom, njegovi roditelji, Lepa Brena i Boba Živojinović su mu dali 50.000 evra.

BRENIN SIN OBJASNIO: Ribe se lože na mene jer vozim skupa kola!

Posle mature, Viktor je roditeljima, kako tvrdi "Kurir", tražio novac da bi otpočeo sa privatnim biznisom, i oni su pristali da ulože novac. Najmlađi Živojinović pronašao je lokal u samom centru Beograda, u ulici Strahinjića Bana, poznatijoj kao Silikonska dolina, i opremiće ga po svetskim standardima.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Kad je Viktor maturirao, razmišljao je o tome čime bi mogao da se bavi. S obzirom na to da obožava da obilazi kafiće i noćne klubove, došao je na ideju da otvori nargila bar, koji je poslednjih godina sve popularniji u Srbiji. Brena i Boba su se složili sa njegovim izborom. Nedavno su gledali lokal koji im se svideo. Živojinović želi veći prostor kako bi gosti osetili pravu čar Bliskog istoka. Planira da ubaci i trbušne plesačice koje će praviti haos - rekao je prijatelj porodice Živojinović.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • batko

    18. septembar 2016 | 17:33

    Ja pomislio taman krofne americke da cu imati da kupujem negde... Pih

  • dusan

    18. septembar 2016 | 17:54

    Za 50000 nemoze ni dobiti lokal, kamoll da ga sredi!

  • MikiRubiroza

    18. septembar 2016 | 16:19

    Evo i meni moji dali 50.000... NOT

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA