≫ 

SASSJA predstavlja NOVI singl: Pogledajte premijerno spot za pesmu "Ništa" (FOTO) (VIDEO)

Singl je nešto drugačiji od onog što smo do sada čuli iz Sassjine radionice zvuka, ali nanovo silno emotivno nabijen i moćan

  • 2

Iza SASSJE je bogato koncertno leto u Sloveniji, Hrvatskoj, BiH i Slovačkoj, a sada energična SASSJA nastavlja s diskografskim radom te predstavlja novi i malo laganiji singl „Ništa"!

MLADA REPERKA IZ TUZLE - SASSJA: Teško je u Bosni biti bilo šta osim nemoralnog idiota i lopova (FOTO) (VIDEO)

"Ništa" je prva pesma s novog albuma na kojem već neko vreme radi u dinamičnom rasporedu: koncerti – studio – pisanje kolumne. I na ovom singlu sarađivala je sa stalnim saradnikom, slovenskim rege/dab producentom – Kantrimanom, na čiji im se poziv pridružio renomirani violinist i koncert majstor Simfonijskog orkestra RTV Slovenija, Benjamin Ziervogelom.

Pogledajte spot i poslušajte kako zvuči kad Sassja kaže "NIŠTA!":

- Kantriman mi je poslao prvu verziju muzike i nekoliko meseci sam samo u njoj uživala, bez da išta pišem. Čini mi se da je ovo najljepši instrumental koji je napravio do sada. Tekst se sam napisao nakon tolikog ripitanja instrumentala, a od kako je Benjamin Ziervogel odsvirao i violine, jedva sam čekala da snimimo spot te da ju i vi konačno čujete. Inače sam jako samokritična i uvek bih još nešto popravljala u muziki i tekstu, ali ovom sam pesmom potpuno zadovoljna. Dok sam je pisala znala sam kako spot treba izgledati, pa sam s gotovom pesmom imala i gotov scenario. Snimala sam ga s dugogodišnjim prijateljima u Tuzli, na domaćem terenu i prezadovoljna sam onim što smo napravili. Hvala vam ekipo što ste odlični!

HORMONI, FEMINIZAM I KRITIKA DRUŠTVA: Sassja objavila spot za pesmu "PMS" (FOTO) (VIDEO)

Foto: Jasmin Jatić Foto: Jasmin Jatić

Spot je sniman u Sassjinom rodnom gradu – Tuzli, a režiju, osim Sassje, potpisuje Jasmin Jatić, dok se za scenografiju i šminku pobrinula Mirela H. Mustafić.

Singl je nešto drugačiji od onog što smo do sada čuli iz Sassjine radionice zvuka, ali nanovo silno emotivno nabijen i moćan. Upravo onako kako mora biti kad nekog ludo i strastveno volite. Katkad se ludo i strastveno zamrzi, ali na kraju, u mnogim scenarijima, emocije izblede i ostane jedno veliko NIŠTA.

Foto: Jasmin Jatić Foto: Jasmin Jatić

Singl "Ništa" Sassja izdaje za diskografsku kuću Menart baš kao i novi album na kojem trenutno radi, a "Ništa" možete slušati i na Deezeru.

Sassju pratite na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA