Milan Stanković objasnio zašto ga više nema u "Pinkovim zvezdicama"!

Milan Stanković je uspešno sudio u prethodne dve sezone "Pinkovih zvezdica", ali u trećoj sezoni ga publika neće gledati u crvenoj fotelji

  • 6

Pevač Milan STanković je dve sezone bio član žirija muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", međutim, na žalost njegovih obožavalaca, u trećoj sezoni neće sedeti u ocenjivačkoj fotelji.

NOVE PINKOVE ZVEZDICE: Mali slatkiš probio led, rasturio hitom Zdravka Čolića i raspametio žiri! (VIDEO)

Žiri ima novu postavu pa će na Milanovom mestu sedeti Sergej Ćetković, dok će Harija Varešanovića zameniti Sale Tropiko. Ženski deo žirija ostaje isti: Jelena Tomašević, Goca Tržan i Leontina.

Printskrin: Telegraf Now Printskrin: Telegraf Now

Milan je objasnio zbog čega je odustao od ušešća u popularnom takmičenju, iako se pokazao kao odličan sudija u prethodne dve sezone.

- Dugo sam molio čelnike "Pinka" da mi nađu zamenu, jer zaista imam mesečno bar osam nastupa i dalekih putovanja, pa ne mogu treću godinu u takmičenju fizički da iznesem. Posvetio sam se muzici, ali ću, naravno, pratiti "Pinkove zvezdice" kad stignem, jer verujem u talenat naših klinaca i produkciju - rekao je Stanković za "Alo".

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- U planu su nove pesme, a za to je potrebno vremena, inspiracije i truda. Verujem da će moja publika biti zadovoljna onim što ću spremiti - završio je Milan.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BASA

    21. septembar 2016 | 07:08

    Bravo , Milane ! Samo napred !

  • vera

    22. septembar 2016 | 20:00

    Komentari Milana Stankovica su bili strucni,emotivni i originalni! Bio mi je prijatno iznenadjenje! Sigurno najbolji! Nedostajace ,sigurno!

  • Vlaja

    21. septembar 2016 | 09:30

    Mislite na srecu ga vise nema u ziriju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA