≫ 

Mi smo tu da uradimo šta Popović kaže! Snežana Đurišić o Zvezdama Granda i o tome šta ZAISTA misli o Jeleni Karleuši! (VIDEO)

Slavna pevačica narodne muzike u intervjuu za Telegraf iskreno je govorila o poslu, odnosu sa Jelenom Karleušom, ali i o emotivnom životu

  • 16

Snežana Đurišić već četiri sezone nosi titulu člana žirija u Zvezdama Granda, i to onog člana koji je strog, ali više nego kompetentan.

Karleuša nazvala Sašu i Snežanu metuzalemima i rekla im da "proteze stave u čaše", a oni je POKLOPILI jednom rečenicom! (VIDEO)

Kako Zvezde Granda ruše sve rejtinge gledanosti, to nam je bio i najbolji povod za intervju sa pevačicom koja ima jedan od najboljih vokala kada je u pitanju narodna muzika.

Foto: A.Nalbantjan Foto: A.Nalbantjan

Prvo što smo pitali Snežanu jeste kako reaguje na pojedine javne prozivke kolega.

- Zna se da se ja ne svađam. Ja sam neko ko javno neće reći ništa ružno, u smislu provokacija i tako dalje. Ne dajem demante, ne odgovaram na provokacije, jer smatram da sve što je na tu tmu može se rešiti u četiri oka. Tako živim, tako sam naučena i mislim da ću takva i umreti. To drugi što rade, te provokacije, ne bih ulazila u to. Ružno je što ljudi sebi daju za pravo da kažu... Načinom na koji govore pokazuju svoje bolesti, svoju muku, svoju tugu... Žao mi ih je, na neki način. Ali, postoje ustanove, postoje profesije koje leče takve bolesti, tako da onaj ko primeti, ko poželi da ode da sebi pomogne - to je divno. Ako ne - žao mi je, zaista.

SEVALA GUZA! Jelisaveta se PONOVO SKINULA, ovaj put pred Vukom Kostićem! (FOTO)

Na pitanje kolikom procentu pevača sa estrade je "potrebna pomoć", Snežana kaže:

- Svi smo mi zreli za neku pomoć. Ne zato što smo blesavi, taman posla, nego zato što živimo u vremenu koje je zaista i turbulentno i, čini mi se, ispunjeno više tom negativnom nego pozitivnom energijom.

Foto: A.Nalbantjan Foto: A.Nalbantjan

Međutim, priznaje da ni ona nije uvek mirna i ćutljiva.

- Nisam ja sad nešto mnogo slatka, odmah da se razumemo. Ja sam, samo, čini mi se, pametna, i znam kako šta treba. Desi se i meni,naravno, impulsivna sam žena po prirodi i onda se desi da se izletim. Ali, kad god to neosnovano uradim - ja se izvinim.

 POVRATAK SA TEZGE: Karleuša BEZ ŠMINKE, a Luj Viton joj u ruci! (FOTO)

S obzirom na česte verbalne sukobe koje u Zvezdama Granda vodi sa Jelenom Karleušom, nezaobilazno pitanje bilo je i to šta zaista misli o njoj, te u kakvim su odnosima.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Ona izgleda kao milion dolara, mora se priznati. Ona svoj posao radi tako kako misli da treba i kao takva postoji skoro 20 godina, tako da to treba poštovati. E, sad, da li se to meni sviđa ili ne, to uopšte nije važno - istakla je Snežana, koju nismo mogli da ne pitamo da li joj se to što Jelena radi sviđa ili ne.

- Neću da komentarišem to. Prvo nije pristojno, drugo - nema potrebe.

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

Kada je u pitanju dominantna gledanost Zvezda Granda, Snežana kaže:

- Naš direktor Saša Popović se uvek trudi da neku inovaciju ima svake sezone, tako da ne brinem na tu temu. Znam da on misli o svemu. Mi smo tu da uradimo ono što on kaže... Nekad i ne uradimo ono što on kaže... (smeh) Dobri smo, ja mislim da smo dobri. Postali smo zabavni program i to je ono što je ono dobro da narod gleda, a usput i sluša decu.

DA JE MOJ DUŠKO STRADAO KRIVILA BIH SEBE! Potresna ispovest Jelene Karleuše!

Dotakli smo se i Snežaninog emotivnog života o kom slavna pevačica nije imala mnogo toga da kaže.

- Živim kako moram, kako mi diktira vreme, kako mi diktiraju uslovi, dragi Bog, a po malo i ja. Jesam sama, ali usamljena nisam. Nemam čoveka sa kojim živim, sa kojim se viđam... Prosto, nešto duša neće. Ali, ako se desi - desiće se, nisam neko ko je postavio nekakve uslove ili neko ko je zauzeo stav koji je striktan. Ja sam neko ko ne voli da siluje stvari u životu, niti život, niti bilo šta što je vezano za život.

Kompletan intervju sa Snežanom pogledajte u videu ispod!

(Ivana Cicović/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suzana

    26. decembar 2016 | 18:10

    Sve pohvale za Snezanu Djurisic.

  • Beloglavi sup

    26. decembar 2016 | 17:15

    Dugo traje, dobro peva, kulturna je i bori se. Lepo.

  • Suzana

    26. decembar 2016 | 18:23

    Sto se tice Jelene Karleuse ja je licno ne podnosim. Ona je ne vaspitana, bezobrazna, a i ne svidja mi se kako peva kroz nos. Drugima daje primedbe. Neka se seti svojih pocetaka i golotinje. Ja da sam joj direktor u mesto Sase bila bi izbacena onog momenta iz produkcije. Neka ona svoje naziva metuzalemima. Kako je odvratno delovala kada je to govorila. Omrzla san je jos vise. Ona za mene i ne postoji. Neka kreci kome hoce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA