NJIHOVA NAJVEĆA GREŠKA! Ove tri pevačice su ODBILE mega hit s kojim se Ceca proslavila, i još se kaju zbog toga! (VIDEO)

- "Kukavica" je pet, šest godina stajala kod Marine i Fute u arhivi kao odbačena - izjavila je Ceca Ražnatović

  • 3

Jedna od numera koja je obeležila karijeru Cece Ražnatović sigurno je "Kukavica", ali ova pesma prvobitno nije bila namenjena Ceci, i čak tri velike zvezde su odbile da je otpevaju pre nego što je ponuđena Ražnatovićevoj.

RAT SE NASTAVLJA! Ceca: Prijaviću Karleušu za pretnje! Jelena: Marš na poligraf! (VIDEO)

Pesmu "Kukavica" su napisali Marina Tucaković i Aleksandar Radulović Futa, i ona je objavljena na istoimenom Cecinom albumu iz 1993.

- Posle albuma "Babaroga" napravila sam pauzu od godinu i po dana. Znala sam da želim nešto drugo, zrelije i temeljnije, i odlučila sam da odem do Marine i Fute. Tako je inače i krenula naša saradnja. Kakva slučajnost! Kad sam se pojavila kod njih, rekli su mi ne samo da imaju jednu pesmu za mene već čitav album! Sve te kompozicije, "Šta je to u tvojim venama", "Ustani, budi se", "Popij me kao lek", "Oprosti mi suze", "Mesec, nebo, zvezdice" i druge, našle su se na toj kaseti - priča Ceca.

Međutim, iako je odmah po objavljivanju postala veliki hit, "Kukavica" je godinama stajala u Marininoj i Futinoj fioci.

- "Kukavica" je šest godina stajala u njihovoj arhivi kao totalno odbačena. Nudili su je Vesni Zmijanac, Dragani Mirković, Lepoj Breni i još mnogim pevačicama. Marina mi je tada rekla da ima pesmu koja se njima nije svidela, ali mene nije zanimalo što je moje koleginice nisu htele. Futa je insistirao da čujem "Kukavicu“, a ona mu je odgovorila da ne dolazi u obzir i da zaboravi na tu pesmu. Pošto me je zaintrigirao naziv, tražila sam da čujem. Kada su počeli prvi taktovi i kad sam čula reči: "Zagrli me", imala sam fenomenalan osećaj! Rekla sam im: "Ovo ću snimiti još večeras". Futa je iste noći napravio aranžman, ja sam sutradan ušla u studio, otpevala je iz prve i sada je evergrin - rekla je folk zvezda.

A ovako Lepa Brena peva "Kukavicu":

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA