BIVŠI VERENIK: Hurem, ne volim te, ne treba mi treće dete!

"Volim da flertujem sa lepim ženama, ali brak me je uvek plašio. Imam dvoje dece, ostvaren sam kao otac, a treće nikada nije ni bilo planirano", izjavio je turski milioner Kan Ateš

  • 9

Zvezda serije "Sulejman Veličanstveni" Merjem Uzerli nedavno je izjavila da je želela da se ubije jer joj je bivši verenik Kan Ateš tražio da abortira njihovo dete, što je šokiralo javnost, te se ovim povodom oglasio i on uz tvrdnje da nikada sa glumicom nije planirao ništa ozbiljno.

Kan Ateš je turski biznismen koji iza sebe ima jedan brak, dvoje dece, i nekoliko dugih veza, dok ga mnogi opisuju kao ženskaroša. Sa Hurem je bio tri godine u vezi, sve do juna, kada je viđen na večeri sa drugom devojkom.

On za turske medije objašnjava da sa Merjem nije planirao ništa ozbiljno, niti ju je voleo, kao i da mu treće dete ne treba.

-  Zahvaljujući svemu shvatio sam da do sada nikada nisam stvarno voleo. U ljubavi mi je bilo lepo, ali nikada nisam bio zaljubljen. Volim da flertujem sa lepim ženama, ali brak me je uvek plašio. Imam dvoje dece, ostvaren sam kao otac, a treće nikada nije ni bilo planirano - izjavio je turski milioner.

(J. J./Blic)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lara

    29. avgust 2013 | 10:00

    Ti bajo nisi flertovao, ti si napravio dete! A ovo je pouka devojkama kako se prolazi sa milionerima. Nema tamo ljubavi kao kod normalnog muškarca koji živi od svoje plate, ali voli i tebe i dete.

  • ja to tako!!!!

    29. avgust 2013 | 06:03

    Pa jesili ga ti nacinio mrco...???

  • beast from the east

    29. avgust 2013 | 07:16

    Zamisli sa nekim ne planiras nista ozbiljno, a imas dvoje dece sa tom osobom -_-

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA