MILAN POPOVIĆ: Ne dam sina Severini!

"Severina insistira da se naš sin dodeli njoj na odgoj i čuvanje, ali ja i dalje ostajem pri tome da Aleksandar treba da odrasta uz oba roditelja ravnopravno", rekao je biznismen, koji već sada plaća alimentaciju od 1.000 evra

  • 14

Fama oko razlaza Severine i Milana Popovića nikako ne jenjava, budući da je pevačica tužila oca njenog deteta u nadi da će joj sud dodeliti puno starateljstvo nad malim Aleksandrom, dok srpski "kralj bakra" nema nameru da naslednika prepusti hrvatskoj zvezdi.

Silne spekulacije, kao i brojni Minalnovi intervjui nisu isprovocirali Severinu da se lično obrati medijima i tako odgovori nekadašnjem vereniku, već sa njim komunicira preko advokata, dok on čestim saopštenjima podmiruje publiku željnu "sočnih" detalja.

- Upoznat sam s tim da me je Severina tužila, a sudeći prema izjavi njenog advokata Jadranke Sloković, Severina insistira da se naš sin da njoj na odgoj i čuvanje. Ja i dalje ostajem pri svom dubokom uverenju da naš sin Aleksandar treba da odrasta uz oba roditelja ravnopravno, a to je jedino moguće ako mi kao roditelji imamo jednaka roditeljska prava - rekao je biznismen koji je do sada plaćao alimanetaciju 1.000 evra, međutim, kako se spekuliše, problem je nastao kada je pevačica tražila mnogo više.

Severina je, kako piše "Blic" tužila Milana Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu i traži da se dete poveri na odgoj i čuvanje majci, i želi da, pored starateljstva, ima i kontrolu nad svim kontaktima na koje otac ima pravo zbog dobrobiti deteta.

(J. J./Pressonline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oxy

    3. septembar 2013 | 00:31

    Porno glumica da odgaja djete...nenormalno...

  • Mrvica

    3. septembar 2013 | 00:35

    Ma dosta vise sa Milanom i tom kurvestinom

  • GoranM

    3. septembar 2013 | 00:24

    Đe si bolan Milane, malo je falilo da te zaboravimo. I šta kažeš, zajebava te Severina?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA