AVA: Ne ulazim na Farmu zbog smrtonosnih komaraca i alergije na magarce!

- Pošto sam sklona alergijama, ne želim da rizikujem, nisu mi preči kukuruzi ni od čega. A inače su mi najveći životni strah pernate životinje, preciznije golubovi - ispričala je hrvatska starleta

  • 11

Iako je već bila viđena kao jedna od učesnica "Farme", Ava Karabatić se u poslednjem trenutku predomislila, a u izjavi za "Alo" starleta je dala smehotresno objašnjenje za svoje odustajanje, uključujući tu da se mnogo plaši pernatih životinja, raznih domaćih životinja i zlih, ogromnih insekata! Još da je pomenula i da su vanzemaljci iz Lisovića krivi, pa bi šou bio potpun!

- Malo sam zabrinuta jer su se pojavili smrtonosni komarci, a zdravlje mi je na prvom mestu kao i svakom normalnom čoveku, nisu mi preči kukuruzi ni od čega. Pošto sam sklona alergijama, posebno na dlaku od konja i magarca, ne želim da rizikujem. A inače su mi najveći životni strah pernate životinje, preciznije golubovi. A termin "Farme" mi ne odgovara, jer su mi rekli da da će početi sa emitovanjem od polovine septembra, a onda se sve promenilo i startuje 1. septembra. To meni nikako ne odgovara zbog ispitnog roka na fakultetu i poslovnih obaveza koje ne mogu da odbijem - izjavila je Karabatićeva, koju će "Pink" skoro sigurno tužiti zbog nepoštovanja ugovora koji je potpisala sa produkcijom "Farme"!

Naime, u saopštenju televizije "Pink" se između ostalog navodi da će protiv glumca Borivoja Kandića zbog pokušaja manipulacije i obmanjivanja javnosti, kao i zbog nepoštovanja ugovora, biti podneta tužba.

- U pravnoj službi TV "Pink" se sastavljaju tužbe protiv njega i još jedne nesavesne takmičarke "Farme" - stoji u saopštenju "ružičaste" televizije, i prilično je očigledno da je "nesavesna takmičarka" upravo hrvatska starleta.

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • James

    3. septembar 2013 | 13:27

    A na magareci nije alergicna

  • lana

    3. septembar 2013 | 13:15

    Ma koga laze? Ne moze da udje zato sto je psihijatrijski slucaj,nije prosla test pred ulayak 100% Ai ko yeli da gleda ovu ludacu

  • nina

    3. septembar 2013 | 15:06

    Ava nije dala nikakve izjave.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA