POZNATI NA LICITACIJI: Kako da provedete noć sa estradnom zvezdom?! (FOTO)

Sajt Selebritiakcija.rs vam omogućava da na licitaciji dobijete priliku da upoznate i provedete vreme sa srpskim poznatim ličnostima, a deo sume od svake aukcije ide u humanitarne svrhe

  • 5

Ukoliko želite da upoznate Mariju Karan ili Sašu Kovačevića, ili da sa Željkom Joksimovićem provedete vreme u njegovom studiju, sada imate priliku za to, a sve što treba da uradite je da pobedite na licitaciji na sajtu Selebritiakcija.rs.

Kao i na drugim aukcijskim internet stranicama, i ovde se nadmećete sa drugim zainteresovanim posetiocima, a ko ponudi najviše novca pobeđuje na licitaciji. Razlika je u tome što se ovde licitira za događaje u kojima poznate ličnosti na neki način posvećuju svoje vreme pobedniku svake pojedinačne licitacije, a deo sume odlazi u humanitarne svrhe.

Događaji mogu biti različitog karaktera, kao što su: ručak sa poznatom ličnošću, odlazak u šetnju, prusustvo pozorišnoj ili filmskoj probi, odlazak u bekstejdž na koncertu ili u filmski ili muzički studio, poseta nekom događaju uz VIP karte...

Trenutno su aktuelne četiri aukcije na kojima možete da osvojite večeru sa Sašom Kovačevićem, druženje sa Željkom Joksimovićem u njegovom studiju, šetnju sa Marijom Karan i upoznavanje sa Katarinom Radivojević.

Kako se navodi na ovoj stranici, prijatelji sajta su humanitarne organizacije, fondovi i različite ustanove koje sa njima rade na organizaciji događaja i distribuciji prikupljenih sredstava.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pedja

    21. septembar 2013 | 10:20

    Ako ce Zone da mi poji,onda moze licitacija.:-)

  • Ocevidac

    21. septembar 2013 | 10:26

    Zašto deo. Zašto ne sve. Treba sve da se vidi i da bude javno. Inače sve ide u pogrešnom pravcu.

  • Abc

    21. septembar 2013 | 13:11

    Koja glupost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA