MALERI NA KONCERTIMA: Ventilator "napao" Bijonse, plesači umalo "ubili" Majli Sajrus! (VIDEO)

Pogledajte najveće pehove velikih zvezda, od padova Pink, Aksela Rouza i Madone, do Džastina Bibera, koji je povraćao usred nastupa

  • 0

Skupa produkcija, spektakularna bina i raskošna rasveta padaju u zapećak kada zvezda kao što je Bijonse zapne o stepenik i naglavačke sleti sa bine, ali nije ona jedina koja je imala nezgode na koncertima. Lejdi Gaga je pala sa klavira, Pink se povredila kada je planirana akrobacija krenula naopako, a Majli Sajrus se "razbila" kada su je njeni plesači ispustili.

Pogledajte padove i ostale malere koji su zadesili poznate muzičare usred koncerata i kako su se svi oni odlično snašli i uspevali da svirke privedu kraju.

Bijonse, pad u velikom stilu - Tokom koncerta na Floridi 2007, američka pevačica je u raskošnoj crvenoj haljini silazila niz stepenice na bini, a zatim se naglavačke strmeknula na pod.

Majli Sajrus - Pre tri godine, dok je još bila čedna Hana Montana, Majli je redovno izvodila akrobacije na nastupima, ali joj je to preselo kada su je njeni plesači ispustili i ona je sa tri metra visine pala i umalo se povredila.

Madona - Energična kraljica popa je u Montrealu htela da skoči na leđa svoje plesačice, ali ova "trula kobila" nije uspela i pevačica se strovalila na pod.

Džastin Biber - Idol tinejdžerki se često blamira na nastupima, ali ovoga puta je prevazišao sebe i prošle godine je usred koncerta u Arizoni počeo da povraća! Sumnjamo da su fanovi iz prvih redova bili oduševljeni ovim prizorom.

Ventilator "napao" Bijonse - Američka pevačica je u julu imala peh u Montrealu kada joj se kosa zaglavila u velikom ventilatoru na bini, ali to je nije sprečilo da najnormalnije nastavi da peva kao da se ništa nije dogodilo.

Lejdi Gaga - Pevačica je želela da na spektakularana način siđe sa zapaljenog klavira, ali se stolica na koju je trebalo da doskoči, pomerila, i ona je aterirala na zadnjicu.

Nik Kejv - Početkom jula legendarni roker je bukvalno propao kroz binu tokom svirke na Islandu, i dok su se šokirani fanovi pitali kud nestade čovek, ljudi iz obezbeđenja su uspeli nekako da ga podignu na noge i vrate na binu.

Aksel Rouz - Kontroverznom pevaču je izgleda čuvena numera "Knckin' On Heaven's Door", baš malerozna, uz nju je padao nekoliko puta na koncertima, a jedan od najsmešnijih je bio 2010. na nastupu u Kolumbiji.

Pink - Pevačica je htela da zadivi publiku u Nemačkoj, vezala je sajlu koja je trebalo da je podigne u vazduh, međutim, sve je pošlo naopako i Pink je iz punog zaleta umesto gore, završila dole, ispred bine, vidno uzdrmana i sa nekoliko modrica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA