KO JE NAJBOLJA MUŠKA RIBA U TLZP? Boris, Šašić, Aleksa, Knez ili Skaj? (FOTO) (VIDEO)

Podsetite se najurnebesnijih trenutaka iz emisije "Tvoje lice zvuči poznato" kada su muški takmičari ovog popularnog šou programa imitirali pripadnice nežnijeg pola

  • 15

Boris Milivojević, Željko Šašić, Knez i ostali takmičari šou-programa "Tvoje lice zvuče poznato" trude se svake subote da nas zabave i nasmeju svojim nastupima. Među nainteresantnijim i najurnebesnijim transformacijama jesu kad kandidati "menjaju pol" i imitiraju osobu suprotnog pola.

Pogledajte još jednom kako su se Boris, Željko, Aleksa, Knez i Skaj snašli u ulozi žena i kaži te nam ko je od njih najlepša cica.

BORIS MILIVOJEVIĆ

Važi za velikog šoumena a o njegovim spektakularnim imitacijama se priča dugo posle emisije. Sjajni glumac odlično se snašao u manje-više svim zadacima koje je dobio, bilo da je bio muškarac ili žena. Imitirajući Tinu Tarmer Milivojević je pobedio u jednoj emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" i za to dobio brojne pozitivne komentare.

Pored legendarne američke pevačice, nešto kasnije se našao i "u koži" Ane Kokić, a i ovaj njegov nastup bio je više nego urnebesan i uspešan. Glumac će sledeće nedelje pokušati da dočara lik i delo pevačice Seke Aleksić.

Borisovu imitaciju Tine Tarner i Ane Kokić pogledajte OVDE.

ŽELJKO ŠAŠIĆ

Ništa spektakularniji i urnebesniji nije bio ni Šašić. On je dva puta imitirao ženske osobe u ovom šou-programu i to svoje koleginice - Snežanu Babić Sneki i Svetlanu Cecu Ražnatović. U obe ove uloge snašao se fenomenalno.

Željkove imitacije Sneki i Cece pogledajte OVDE.

ALEKSA JELIĆ

Prvi je od muških takmičara  koji je "probio led" i imitirao ženu u "Tvoje lice zvuči poznato". Prvo je oduševio u ulozi Cece, a nešto kasnije i u ulozi Bijonse, a upravo poslednja navedena transformacija mu je donela pobedu u šou televizije "Prva". Takođe, Jelić je imao priliku da se iskaže u imitaciji Nataše Bekvalac, koja je možda bila i najmanje uspešna od svih navedenih transformacija.

Transformacije Alekse Jelića u Cecu, Bijonse i Natašu Bekvalac pogledajte OVDE.

KNEZ

Knežević je do sada imao tri puta priliku da pokaže ženstvenu stranu, i to kao Josipa Lisac, Barbra Strejsend i Meri Džej Blajdž. U svim ovim ulogama poznati pevač iz Crne Gore se odlično snašao.

Kako se Knez osećao "u koži" Josipe Lisac, Barbe Strejsend i Meri Džej Blajdž pogledajte OVDE.

SKAJ VIKLER

I reper je imao tu "čast" da imitira ženu. Skaj se pre nekoliko nedelja našao u ulozi Marije Šerifović, kada je otpevao čuveni evrovizijski hit "Molitva". I sama pevačica pohvalila je Viklera, istakavši da je bio sjajan.

Skaj Viklera u ulozi Marije Šerifović pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA