ALEKSA I KNEZ: Šašić je zaslužio da prođe u finale!

"Nije smelo da se desi da Željko ne prođe dalje. Uz dužno poštovanje svih ostalih takmičara, ali Šašić je jedan od najboljih takmičara ovog šoua i uvek je bio moj favorit", rekao je Jelić

  • 10

Šou program "Tvoje lice zvuči poznato" dobijo je u subotu uveče pet finalista a to su Aleksa Jelić, Boris Milivojević, Sara Jovanović, Ana Kokić i Knez. Međutim, mnogi su razočarani što u velikom finalu popularne muzičke emisije neće biti i Željka Šašića, koji je bio "već viđen" u narednoj rundi takmičenja.

Jedan od finalista Nenad Knežević Knez smatra da je folker zaslužio mesto u finalu šoua "Tvoje lice zvuči poznato".

- Razočaran sam što Željko Šašić nije prošao dalje jer mislim da je to zaslužio. Njegov lik i delo bili su jedna od suštinskih imitacija ovog šoua. Ja se osećam fenomenalno što sam prošao dalje, ali ne sanjam o pobedi, jer smatram da su u ovom šouu svi učesnici pobednici. Ipak, Željkovo ispadanje mi je jedino razočaranje tokom ovog spektakla - rekao je Knez za "Alo!".

Slično mišljenje imala je po ovom pitanju i Goca Tržan.

- Manje mi je žao što ja nisam u finalu nego Željko, koji je briljirao tokom celog ovog takmičenja. Moje uloge su bile dosadne i bez veze, pa nisam mogla da se dam onoliko koliko je to potrebno, ali Željko me je istinski zabavljao tokom čitavog serijala. Nemam favorita za pobedu jer su svi dobri, a humanost će u svakom slučaju pobediti - navela je pevačica.

Sa svojim kolegama se složio i Aleksa Jelić, koji misli da je Željko trebalo da bude u finalu.

- Nije smelo da se desi da Željko ne prođe dalje. Uz dužno poštovanje svih ostalih takmičara, ali Šašić je jedan od najboljih takmičara ovog šoua i uvek je bio moj favorit. Sa druge strane, on je vrstan umetnik i odličan pevač. Jako mi je žao što nije u finalu jer je po mojim merilima morao biti. Obeležio je ovaj šou - rekao je Jelić.

Međutim, sam Željko Šašić istakao je da ga ne zanima konačan plasman i ko je prošao u finale, jer je takmičenje pre svega humanitarnog karaktera.

-  Ljudi, mene je baš briga za plasman, ja se time odavno ne opterećujem. Baš me briga ko će biti pobednik, jer to nije suština ovog takmičenja. Meni je važno da smo mi sve vreme bili na visini zadatka i da smo napravili emisiju koja je gledana i putem koje smo učestovali u humanitarnom projektu. Sve ostalo je nebitno - rekao je folker.

(Telegraf.rs/izvor: "Alo!")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica pilica

    23. decembar 2013 | 20:57

    Sara nije zasluzila prolazak, Zeljko jeste. . .

  • Моторциклиста

    23. decembar 2013 | 21:27

    Важно је да је размажено дериште ушло у финале. А човек због кога се гледао овај шоу није за финале. Е 'бем ти земљу.

  • Jaca

    23. decembar 2013 | 20:42

    Kralj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA