SNEKI: Repovala bih sa "Bad Copy"

"Đorđe je predivan i talentovan momak i mnogo mi je pomogao oko uloge kada sam imitirala Ajsa. Sigurno bih prihvatila ponudu, samo bih volela da tu numeru malo prilagode meni.", rekla je pevačica

  • 1

Snežana Babić Sneki, koja je sa još devet poznatih ličnosti bila deo šou-programa "Tvoje lice zvuči poznato", rekla je za "Mondo" da bi "obe ručke" prihvatila da repuje sa grupom "Bad Copy".

Da podsetimo, pevačica je u emisiji televizije "Prva" imitirala i Ajs Nigrutina, člana navedenog benda", a društvo na sceni pravio joj je Skaj Vikler, koji se transformisao u Grua.

- Kako da ne! Đorđe je predivan i talentovan momak i mnogo mi je pomogao oko uloge kada sam imitirala Ajsa. Bilo je teško, jer sam jedva 'pohvatala' tekst, ali mi je Đorđe pomogao. Sigurno bih prihvatila ponudu, samo bih volela da tu numeru malo prilagode meni - rekla je Sneki.

Pevačica je takođe iskoristila priliku da čestita Ani Kokić, koja je pobedila u šouu "Tvoje lice zvuči poznato", ali i da pohvali ostale takmičare.

- Prvo što želim da uradim je da čestitam Ani, jer bila fenomenalna i zaista je zaslužila pobedu! Trudili smo se oko ovog šoua i mislim da smo uradili odličan posao - istakla je Sneki Babić.

(Telegraf.rs/izvor: Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA