≫ 

LOVE&LIVE, VAN GOGH: Tri hita, premijerno, uživo, akustično (VIDEO) (LIVE)

U našem LOVE&LIVE studiju, Đule i njegovi vanvremenski profesionalci otprašili su 3 hita: Poslušajte pretpremijerno akustične verzije pesama "Za suze nema vremena", "Anđele moj brate" i "Možda baš sad". I obavezno vaše telefone, tablete, kompjutere, televizore pojačajte "do daske"

  • 1

Grupa Van Gogh početkom godine objavila je novi album "More bez obala". Jedan od najautentičnijih bendova na ovim prostorima (koji postoji, verovali ili ne već 33 godine) večeras će održati zvaničnu premijeru svog 10. studijskog ostvarenja, a ekskluzivno, samo na Telegrafu, Đule i njegova ekipa pretpremijerno, uživo i akustično zapljusnuće vas sve talasom prepoznatljive muzičke romantike. U našem LOVE&LIVE studiju, ovi vanvremenski profesionalci otprašili su 3 nova hita.

Poslušajte pesme "Za suze nema vremena", Anđele, moj brate" i "Možda baš sad", uživajte i obavezno vaše telefone, tablete, kompjutere, televizore pojačajte "do daske":

Van Gogh - Za suze nema vremena (Acoustic) (Live) (Uživo) (Love&Live) (2019)

Van Gogh - Anđele, moj brate (Acoustic) (Uživo) (2019) (VIDEO)

Van Gogh - Možda baš sad (Acoustic) (Uživo) (2019) (VIDEO)

Internet portal Telegraf.rs pokrenuo je nedavno novi muzički projekat LOVE&LIVE MUSIC.

Najpoznatije pevače, bendove, muzičare i njihove, ali i vaše omiljene hitove moći da čujete u jednom potpuno novom aranžmanu... uživo izvedene u našem LOVE&LIVE studiju. Akustično, potpuno cool, za njihovu, našu i vašu dušu muzičke zvezde će sasvim drugačije izvesti pesme po sopstvenom izboru, svoje numere koje vole da zapevaju, ali i one tuđe pesme koje bi voleli da su baš njihove ili koje umeju da naruče u kafani, puste u kolima, zapevaju od srca... Zabavnjake, narodnjake, klasiku, sve što se peva i svira iz ljubavi. Jer muzika i jeste drugo ime za ljubav, a najveća je kada se izvodi uživo.

Pre Đuleta i Van Gogha u "LOVE&LIVE" studiju Telegrafa pevali su i svirali Džejla Ramović, kao i bend Đura i Mornari. Poslušajte i njih:

LOVE&LIVE, Džejla Ramović: Zvezda Granda uživo peva dva hita - "Dođi" i "Zagrli me"! (VIDEO) (LIVE)

LOVE&LIVE MUSIC: 5 akustičnih pesama Đure i Mornara (VIDEO)

USKORO: Specijalno iznenađenje koje vam sprema Telegraf music biće mini koncert jednog od najpopularnijih srpskih folk pevača svih vremena, koji će u LOVE&LIVE studiju izvesti najveće svetske pop, rok i hevi metal hitove.

Telegraf.rs/Love&Live music

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan Maric

    25. jun 2019 | 19:29

    Bravo, bravo, BRAVOOOO... I za Đuleta i za Telegraf. Ovo je fenomenalna stvar koju ste pokrenuli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA