• 1

LOVE & LIVE: Danica Krstić feat. Divanhana - Sojka ptica (VIDEO) (Acoustic) (Novo)

U Love&Live studiju Telegrafa, ovi sjajni muzičari snimili su čak 4 pesme, od kojih danas imate prilike da čujete i vidite akustičnu obradu tradicionala "Sojka ptica", u izvedbi upravo supertalentovane Danice Krstić

  • 1

Kada se spoje energija jednog od najautentičnijih balkanskih sevdah džez bendova - Divanhane i talenat mlade srpske etno dive Danica Krstić dobije se recept za uživanje.

U Love&Live studiju Telegrafa, ovi sjajni muzičari snimili su čak 4 pesme, od kojih danas imate prilike da čujete i vidite akustičnu obradu tradicionala "Sojka ptica", u izvedbi upravo supertalentovane Danice Krstić.

Samo na Telegrafu i Youtube kanalu Telegraf music imate prilike da uživate i uz njihove neobične obrade pesama "Oj curice, dina ti" autorske numere "Zova", a narednih dana i čuvene pesme "Crven fesić".

Poslušajte kako akustične obrade, coveri poznatih hitova, ali i obrade autorskih pesama zvuče u izvođenju Ace Lukasa, Džejle Ramović, grupe Van Gogh, Alena Ademovića, duo Mushkalica, benda Đura i Mornari...

Telegraf music

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima