≫ 

Love&Live: Numera "Rano" proslavila je pevačicu Mineu, dok je Marija Mikić izvodi u novom aranžmanu

Marija je u našem studiju otpevala nekoliko pesama koje su naišle na pozitivne kritike svih onih koji su je poslušali na Telegraf Music Youtube kanalu

  • 0

Pevačica Marija Mikić, ponata kao neko ko pravi odličnu klubsku svirku kako po Beogradu tako i u zemljama regiona, bila je gost Telegrafovog muzičkog studija u okviru projekta Love&Live.

Iako smo vam nekoliko pesama koje je Marija otpevala u našem studiju već predstavili, na red je došla i akustična verzija numere "Rano" koju u originalu izvodi hrvatska pevačica Minea

Pesmu "Rano" Minea je snimila 1998. godine, dok je 2018. pesma ponovo došla do slušalaca mlađe generacije, kada je sa Marijom otpevala novu duetsku verziju.

Pesmu "Rano" u akustičnoj verziji Marije Mikić poslušajte u videu na početku teksta, a ako niste, zapratite Youtube kanal Telegraf music, uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

Video: LOVE and LIVE: Marija Mikić - Od ljubavi jače i Dodir neba (Acoustic) (Live) (2019)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA