≫ 

Uskršnji koncert poklon Telegrafa i Marije Šerifović: Mini koncert- Samo ljubav

Marija nam je otkrila šta stvarno misli o Džejli, a šta zamera Adilu

  • 2

Na Telegrafu, 2. maja, tačno u podne biće objavljen mini koncert, na kojem će Marija Šerifović, uživo otpevati neke od svojih najvećih hitova, kao i pesme svojih omiljenih kolega.

Na ovom koncertu Marija će otkriti šta stvarno misli o Džejli, a šta zamera Adilu i po prvi put imaćete prliku da čujete kako zvuči Adilova pesma u Marijinom izvođenju. Marija će ispričati i kako je postala Youtuberka, kada će početi da snima pesme posle korone, kada se prvi put zaljubila i otpevaće pesmu zbog koje joj se tada "dušica pomerila". Saznaćete i kako su je maltretirali u gimnaziji i da li je Verica terala da uči, kao i u kom trenutku je shvatila da je "CARICA". Ispričala je i  šta se dešavalo iza kulisa njene pobede na Evrosongu, a čućete i koju je jaku poruku poslala devojkama iz grupe "Hurricane". Otkriće i koje svoje dve pesme najviše voli, a na kraju u znak poštovanja otpevaće i pesmu pokojnog Tozovca.

Šta se dešavalo iza scene i kako smo se sa Marijom proveli na samom snimanju ovog mimi koncerta pogledajte u videu na početku texta. U međuvremenu, ako niste, zapratite Youtube kanal Telegraf music jer ćete narednih dana imati prilike da vidite još novih hitova, ali i cover obrada najboljih domaćih muzičara.

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.)

(Telegraf Music)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA