• 0

Žena zmija, nemoralna kaluđerica ili luđakinja: Ne, prava Marija Gruevska je ovo (Love&Live)

Marija Gruevska - Veruj u nas (Adil cover) (Love&Live)

  • 0

Pojavila se na sceni Zvezda Granda i svi su zanemeli. Dok joj se zmija od 4 metra uvijala oko tela, dok joj je sa prstiju kapao vreo vosak sveća, dok je bila umotana u ludačku košulju, dok je bila nemoralna opatica... Marija Gruevska je pevala...i fascinirala i žiri i publiku Zvezda Granda. I ostala je upamćena, kao, verovatno, najoriginalnija učesnica u istoriji ovog takmičenja.

Za razliku od Grandovog takmičenja, pretalentovana Makedonka u Love&Live studio Telegraf musica "dovela" je jednu potpuno drugačiju sebe, zapravo - pravu sebe - smirenu devojku, divno vaspitanu, izuzetno telentovanu. I u pratnji svog profesora muzike Vangela Maževskog, čoveka zaslužnog za sve one drugačije aranžmane, školovana džez pevačica priuštila nam je zadovoljstvo da je čujemo u čak 8 različitih žanrova i pesama. Danas posušajte njenu verziju velikog Adilovog hita - Veruj u nas.

Uživajte!

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Telegraf music

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima