Kad direktor banke postane kralj klubova: Dve muzičke priče Miloša Petrovića Zeke u Love&Live produkciji

Poslušajte dve pesme ovog pretalentovanog momka koji je direktorsku fotelju zamenio gitarom. Jedna je njegova autorska pesma "Moji drugovi", a druga je hit Radeta Kosmajca, ali u pop verziji

  • 1

Miloš Petrović Zeka - Moji drugovi

Miloš Petrović Zeka - Možda smo i mi

Životno-muzička priča Miloša Petrovića Zeke je odličan predložak za film. Danas ga mnogi smatraju jednim od kraljeva beogradskih klupskih svirki, ali na početku je sve izgledalo potpuno drugačije.

Kada je završio ekonomiju niko nije ni sumnjao u blistavu karijeru na toj strani. Vrlo brzo se zaposlio u banci i još brže postao direktor filijale te banke. I dok je ekonomska karijera išla vrtoglavo nagore, Zeka je uporedo imao svirke, po klubovima, privatnim proslavama... S jednog, noćnog posla odlazio je na drugi, dnevni i trudio se da u oba bude podjednako uspešan.

A onda je jedne noći presekao... poslušavši pre svega srce. Sa svirke je, sa sve gitarom u ruci, otišao u banku i rekao da između ekonomije i muzike bira ovo drugo. I sada u tom drugom gradi svoju prvu i jedinu muzičku karijeru.

A kako je gradi, možete čuti i videti baš na Telegraf.rs i našem kanalu Telegraf music, jer je Zeka, u pratnji svog kolege Dušana Jovanovića na klaviru, u svom, potpuno drugačijem fazonu, snimio 4 pesme.

Prve dve, uključujući i premijerno njegovu autorsku pesmu "Moji drugovi" možete čuti ekskluzivno samo u Love&Live produkciji, kao i hit Radeta Kosmajca "Možda smo i mi", ali u pop verziji. Pa ukoliko vam se dopadne, Zeku uživo možete slušati u brojnim beogradskim klubovima koji imaju živu svirku (poput Sava Sava, Emily garden, Laboratorije, kluba Cross, Le Petit bistroa, Fride...).

Uživajte!

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Telegraf music

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bivša bankarka

    13. april 2022 | 15:37

    Bravo kolega! I te kako te razumem! Izabrao si pravi put,put zdravlja i sreće,a sve ostalo je nebitno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA