Vreme čitanja: oko 1 min.

Saša Matić peva u čast Olivera Dragojevića - "Bez tebe" u novoj akustičnoj verziji (Lov&Live) (NOVO)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pet godina nakon smrti velikog Olivera, veliki Saša izvodi njegov čuveni hit

  • 7

U čast velikana jugoslovenske muzičke scene Olivera Dragojevića u Veloj Luci i ove godine, održan je po peti put koncert pod nazivom “Trag u beskraju”.

Na manifestaciji koja slavi lik i delo Olivera Dragojevića nastupilo je dosta poznatih muzičara, a Telegraf music je, na drugoj strani iste muzičke emocije takođe prigodno obeležio godišnjicu Oloiverove smrti (29. jul 2018.) i to tako što je jedan od najpopularnijih srpskih pevača - Saša Matić u našem Love&Live studiju otpevao čuven Dragojevićev hit "Bez tebe".

Da je Saša Matić apsolutni muzički kralj odavno je poznato, a gostujući u našem Love&Live studiju to je samo potvrdio. Nakon što je maestralno izveo jednu od najlepših sevdalinki ikad napisanih - Kraj tanana šadrvana, Saša je ovog puta "debitovao" izvevši javno po prvi put jednu od najlepših ex-yu balada - Oliverovu "Molitvu za Magdalenu".

Sašu Matića na akustičnoj i bas gitari u ovom nastupu pratila su dva jednako vrhunska muzičara: Daniel Rablovsky i Mihael Horvat.

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

Telegraf music

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa

    15. avgust 2023 | 21:52

    Bio je O. Dragojević veliki mrzitelj Srba i Srbije i loš čovek,a za one koji vole takvu muziku sigurno je bio veliki muzičar,meni ne,totalno nebitan lik i delo.

  • Vodolijax

    15. avgust 2023 | 21:16

    Ovaj Matić se meni uopšte ne sviđa .......stalno potencira Hrvatsku u svakom obliku.....

  • Vlado

    15. avgust 2023 | 21:38

    Ajde da vidimo zasto je Oliver Dragojevic bio i umro ljut,na Srbe.Jedini je muzicar iz Hrvatske koji posle rata nije dosao u Srbiju.I sta tu mi mozemo.Nije potrebno da kazemo koliko je bio veliki muzicar ali treba imati prema njemu ravnodusan odnos.Bez emocije.Ako nije bio sposoban da shvati da je rat bio podjenak za sve i da svako ima svoje argumente,a bogami mi Srbi itekako,onda ne treba ni ujednom momentu imati prema njemu nostalgiju.Isli su u Split srpski novinari I molili ga da opet dodje i pjeva,ali ih je sve odbio.Zato pjevusimo njegove pjesme kao sto pjevusimo i sve ostale,jer su neprolazne.I to je to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA