Vreme čitanja: oko 1 min.

EKSKLUZIVNO: Milica peva 5 fantastičnih hitova, Ninu Badrić, Aleksandru Radović... Ovo nećete čuti u Areni

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milica Pavlović u Love&Live studiju otvorila dušu i u potpuno novom akustičnom fazonu otpevala hitove: Nisam te pustila, Da se opet tebi vratim, Boginja, Lav i Ne zovite me

  • 1

Malo zvezda na našem muzičkom nebu ima takav sjaj kakav je s pravom zaslužila da sija Milica Pavlović. Još manje ima iza sebe životnu priču kao stvorenu za film...priču o modernoj Pepeljugi i ružnom pačetu koja samo zahvaljujući neverovatnoj veri u sebe i još neverovatnijem trudu i radu na kraju postaje i princeza i labudica. I vrhunska pevačica.

I za sve one koji na početku nisu u nju verovali, misleći da će ona moći samo da se gleda, evo Milice koja uživo i bez ikakvih filtera razvaljuje hitove dve vrhunske pevačice - Aleksandre Radović i Nine Badrić. Ali i za sve one koji čekaju Arenu i njen koncert 23.12, evo uvertire kakvu niko nije očekivao - Milice koja je potpuno otvorila dušu, ispričala svoju životnu priču o odrastanju, školovanju i hodu po muzičkim mukama... i u novom akustičnom fazonu otprašila pesme: Nisam te pustila, Da se opet tebi vratim, Boginja, Lav i Ne zovite me. Uživajte!

Poslušajte svih 5 pesama:

LOVE&LIVE: Milica Pavlović - Jesam te pustila (NOVO) (2023) (Acoustic)

LOVE&LIVE: Milica Pavlović - Boginja (NOVO) (2023) (Acoustic)

LOVE&LIVE: Milica Pavlović - Ne zovite me (NOVO) (2023) (Acoustic)

LOVE&LIVE: Milica Pavlović - Lav (NOVO) (2023) (Acoustic)

LOVE&LIVE: Milica Pavlović - Da se opet tebi vratim (NOVO) (2023) (Acoustic)

Milicu Pavlović u emisiji pratili su: Marko Đurašević (akustična gitara), Marko Atanacković (klavir).

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

POGLEDAJTE KAKO JE IZGLEDALO NA SNIMANJU:

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Telegraf music

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA