Muzička apoteka (1): Milanče Radosavljević, prvi gost u novoj i jedinoj pravoj narodnjačkoj online TV emisiji (VIDEO)

Domaćin emisije, folk doktor Goran Milošević skinuo je prašinu sa starih ploča legende Milančeta Radosavljevića (75), zajedno su ih preslušavali na starom gramofonu, ćaskali o starim dobrim vremenima, ali zapevali za svoju i za dušu pravih ljubitelja srpske dvojke

  • 1

TELEGRAF MUSIC, novo čedo u okviru internet portala Telegraf.rs, od ovog petka počinje sa emitovanjem jedne prave narodnjačke  TV emisije pod nazivom "Muzička apoteka", a prvi muzički lek u ovoj apoteci predstavio je legendarni pevač Milanče Radosavljević (75).

Domaćin emisije, folk Dr Goran Milošević, čuveni radio voditelj, naš najveći kolekcionar muzičkih ploča i jedan od najvećih poznavalaca narodne muzike sa ovih prostora u goste će svakog petka dovoditi narodnjačke legende. Ali samo one prave, one pevače, svirače, muzičare, autore koji su status legende zaslužili zbog nemerljivog talenta i pesama koje su neprolazne... ali koje se zbog pomame autotjunovanih, novokomponovanih i hibridnih narodnjaka više gotovo ni na jednom mediju ne mogu ni čuti, ni videti.

Iz petka u petak, ovaj muzički apotekar i njegovi gosti skidaće prašinu sa starih ploča, zajedno će ih preslušavati na starom gramofonu, zapevaće i za svoju i za dušu pravih ljubitelja srpske dvojke, našeg kola, originalne muzičke ćirilice, koja i jeste jedini pravi lek za dušu.

Prvi gost "Muzičke apoteke" jedan je od onih pečakih legendi čije prezime nije ni potrebno izgovarati. Dovoljno je reći - Milanče.

(Telegraf music)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goga

    12. april 2019 | 14:45

    Bravo za muzičku apoteku, bravo Gorane. Ovo je vredno da se pamti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA