≫ 

Znate li šta su "PESME PATOSARE"? I koliko su podnošljive na ovim vrućinama? (PLEJLISTA)

Zamislite situaciju: gori nebo i zemlja, ulazite u dupke punu trolu u kojoj radi grejanje, a vozač na radiju pustio Muzičku apoteku. Sve trešti od Kvake, Milančeta i ostalih srcelomaca. Pitate se: da li da ubijete sebe ili vozača? Uživajte u našoj plejlisti koja se nalazi na samom početku teksta

  • 0

Zamislite situaciju: gori nebo i zemlja u Beogradu, ulazite u dupke punu trolu u kojoj radi grejanje, a vozač na radiju pustio Muzičku apoteku. Sve trešti od Kvake, Milančeta i ostalih srcelomaca. Pitate se: da li da ubijete sebe ili vozača, ili će Bata Kvale svojim kukanjem da vam skrati muke? Doduše, ovakva scena je nemoguća poslednjih desetak godina kako su narodnjaci proterani iz beogradskog etra.

Polovinom 90-ih godina prošlog veka, kada me je tresla radio-manija, nisam vodio računa o uticaju temperature na izbor muzike. Akademik Duško Kovačević bi rekao: "Pesma, to ti je kao i ljubav, ako ne legne u pravom trenutku, kao da je i nema". (Ko to tamo peva)

Moje vatreno krštenje na radiju Studio B bilo je jednog sličnog tropskog dana. Moj urednik, pokojni Aca Kostić, suptilno mi je rekao da se malo oglašavam i da biram neke lakše pesme na ovu vrućinu, a ja zaređam srcelomce.

Kad je Bora Spužić Kvaka zakukao u pesmi " Zdravo, zdravo, imenjače mali", zazvonio je telefon u studiju. Javio sam se i čuo besan glas, ni manje ni više nego direktora Studija B: "Gde nađe Kvaku na 40 stepeni?".

A kako vama idu "patosare" na ovu vrućinu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA