Robot, nove prostorije i 50 učesnika: Večeras počinje Zadruga 3! (VIDEO)

Najpopularniji rijaliti kod nas ove noći počenje sa jednim velikim karnevalom, a posle toga se očekuje ulazak učesnika

  • 22

Treća sezona najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruga", počinje večeras u 21 čas spektakularnom ceremonijom otvaranja, za koju je Željko Mitrović najavio i svoj polučasovni šou.

Iako nije želeo da otkriva mnogo o samoj ceremoniji otvaranja, Željko je tokom jučerašnjeg druženja sa novinarima povodom nove televizijske sezone najavio da će i ove godine šou započeti sa pobednicom "Zadruge" - Lunom Đogani, kao što je prethodnu sezonu započeo vožnjom gondolom sa Kristinom Kijom Kockar.

- Na ceremoji ću imati svoj polučasovni šou, kolegijum je izglasao da ne treba menjati ništa s obzirom na to da je ovo treća sezona kako otvaramo "Zadrugu". Ove godine ćemo imati taj ceremonijalni deo, sve počinje jednim velikim karnevalom, posle toga vas očekuje ulazak učesnika i sve se pretvara u jednu veliku žurku za nas sa ove strane, a za njih pedesetoro počinje rijaliti. Mislim da je po svim aspektima "Zadruga" sada već jedan toliko zreo projekat, u tehničkom, produkcionom i svakom smislu koji zavisi od nas - rekao je Mitrović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djox

    6. septembar 2019 | 16:46

    Bolest pocinje...tuga!

  • 51

    6. septembar 2019 | 16:39

    Plači zemljo!

  • Ljuba

    6. septembar 2019 | 17:41

    ZAR OVO NIJE UKINUTO I ZABRANJENO??? NAJVECA BUDALASTINA NA KOJI SE NAROD U P E C A O HLEBA I IGARA REKLI SU STARI GRCI!!! MALO SU ZARADILI PARA NA G L A S A N J U PA MORA JOOOOOOS!!!!! TOTALNA EROZIJA MORALA!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA