Gagi otkrio nepoznate detalje o Luninom psihičkom stanju: Evo šta se zaista dešava i pije li lekove

- Doživeo sam panični napad, mislio sam da ću da umrem - prisetio se Gagi

  • 9

Miljana Kulić (26) i Gagi Đogani (47) sinoć su pored bazena pričali pa se dotakli teme psihičkog stanja Lune Đogani (23), nakon rijalitija.

Miljana je počela priču o svom psihičkom stanju i koliko joj je teško kad je u zatvorenom prostoru, a Gagi je otvoreno pričao o Luninom psihičkom zdrvlju i koliko dugo već koristi antidepresive.

- Imala sam strahove, anksioznost, napade panike...Napolju nemam problem sa tim, ovde se to dešava zato što smo u zatvorenom prostoru - pričala je Miljana Gagiju.

- Ja te potpuno razumem, ja sam dugo u tome. Doživeo sam panični napad, mislio sam da ću da umrem - rekao je Gagi pa objasnio Miljani kako da se smiri i koje lekove je on uzimao na šta se ona nadovezala:

Gagi Đogani Gagi Đogani, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ja sam pila antidepresiv, to je kao taj koji je Luna pila, samo je ovaj malo blaži. Je l' pije Luna i dalje antidepresiv? - upitala je Miljana Gagija.

- Ona polako izlazi iz te priče, smanjuje zato što je sad napolju. Ona je to uzimala, znaš i sama kroz šta je prošla - odgovorio je Gagi, a na ovu priču nadovezao se i Sani Trik Fx.

- Ovde prosto moraš da piješ lekove - kazao je Sani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krlja

    9. septembar 2019 | 17:20

    Dva bolesnika pricaju o trecem...😂😂😂😂

  • Aco

    10. septembar 2019 | 16:32

    Luna malo pije lekove, malo ne pije, malo je luda, malo nije.

  • Djole

    9. septembar 2019 | 17:26

    Dosta više o tome kroz šta je prošla.Sama je tako htela uzvadu nesebinu podršku.Setimo se samo Slobodanovog rodjendana pre koga su njih dvoje rekli da nisu zajedno a Anabela organizuje rodjendan,salje poklone prethodno se slikajući sa Draginjom i Dušanom.A tek ona slika što Luna dade Kiji...I onda se proteže priča da Kunu neko mrzi.Ne,niko ko podržava Koju ne mrzi Lunu samo kritikuje ne samo njene već i postupke drugih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA