• 10

Dalila u suzama iznela jezive kletve koje joj je upućivala Biljana Dragojević

- Ja znam da ću ceo život nositi breme i biti označena kao glavni krivac za njihov razdor i spremna sam da se borim sa tim - rekla je Dalila

  • 10

Prethodne noći je u Zadruzi 3 po prvi put u ovoj sezoni održano veče sa pitanjima gledalaca, pa je zbog jednog pitanja vrlo brzo nastao haos za crnim stolom. Naime, jedno od pitanja bilo je upućeno Dejanu Dragojeviću.

- Šta je to što je toliko zamerio svojoj majci Biljani Dragojević i kakvi su njihovi trenutni porodični odnosi? - bilo je pitanje za Dejana.

Tokom ove teme u razgovor su se uključile Marija i Miljana Kulić koje se ušle u ozbiljan sukob sa Dalilom, označivši je kao glavnog krivca skuoba između sina i majke - Dejana i Biljane.

Dalila Dragojević

Dalila Dragojević/Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Dalila je ubrzo napustila sto i izašla napolje, a zatim počela da plače dok je pričala šta joj je sve priredila Biljana i kakve joj je užasne kletve uputila.

- Biljana je meni govorila: "Dabogda ti rak pojeo matericu". Mene je sramota njene sramote, nemojte to da radite! Mene je sramota njene sramote, ali nema veze, neka dođe i neka bude tu. Ja neću da pričam sve detalje našeg odnosa. Mislite sve najgore, nije se javio, najgori je, neka je najgori! Ja od te žene nikada nisam dobila izvinjenje, samo pljuvanje po novinama. Ne znam da li ćemo ikada biti u dobrim odnosima, a Dejanu sam rekla da uvek ode kod nje kad oseti potrebu. Odvajamo se, jer smo sve ove godine bili sami. On mene nikada nije zaje*ao! Niko nas nije pozvao da idemo u Veternik! - pričala je Dalila.

- Ja znam da ću ceo život nositi breme i biti označena kao glavni krivac za njihov razdor i spremna sam da se borim sa tim. Neću da ulazim u detalje zašto ne pričamo, jer me to boli i nisam spremna da tu ženu gledam ovako u oči posle takvih reči! Ja od te žene nikad nisam dobila izvinjenje, dobila sam samo pljuvanje po novinama. Mi nismo u dobrim odnosima i ne znam da li ćemo ikada biti - kroz plač sve vreme pričala je Dalila.

Zadruga Specijal: Dalila otkrila sa kojom zadrugarkom bi Dejanu oprostila prevaru

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Jelenko

    Aleksasndra prvo rasturila svoju porodicu pa otišla kod Davida i rasturila i njegovu porodicu.

  • Zmaj

    Aleksandra ušla u porodicu i sve ih posvadjala. Rasturila porodicu. Aleksandra otišla pa se porodica polako miri i oporavlja.

  • Filigran

    Biljana je uzrok razdora u svojoj porodici , posvadjala je svoje sinove , nijesu za to krive ni Aleksandra ni Dalila. Ona je kao majka pogrijesila. Dalila je pretrpjela nepravdu, Aleksandra je iskoristila Biljaninu pohlepu. Sta reci o zeni koja je u stanju da odbaci svoje dijete, a prihvati tudje?

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima