Nezapamćena svađa između Saške i Gagija, kad je spomenula Lunu tresla se kuća! (VIDEO)

- Zapamtićeš m, nismo još završili! - vikala je Saška Karan na Gagija Đoganija

  • 24

Gagi Đogani pričao je o ljubavi, braku i razvodu od Anabele Atijas, sa kojom ima dve ćerke, Lunu i Ninu, a u sve to umešala se Saška Karan. Dobro je poznato kako stoje stvari između Saške i Gagija još od pre nekoliko godina, pa je nastao haos.

- Pred kraj Zadruge 2 smo se posvađali još. Ja sam bio za to da ona bude sa Markom, ona kao mama nije bila, ja nju razumem. Naravno, sad je sve u najboljem redu, upoznala ga je i popričala s njim - pričao je Gagi u razgovoru sa Ivanom Gajićem, a potom otkrio da su se on i Anabela istinski trudili da sačuvaju svoj brak, kao i da je Anabela bila ta kod koje su se emocije prve ugasile.

Gagi je priznao da voli Anabelu kao prijatelja i majku svoje dece, a dok je pričao o tome, umešala se Saška Karan dobacujući.

- Normalno da je prestala da ga voli kad ju je mlatio! Ja znam da je kre*ao Anabelinu najbolju drugaricu, i to je Anabela i priznala! - dobacivala je Saška Karan, dok je Mirko Gavrić podsetio na to da je Gagi plakao kao kiša na Farmi u kojoj je bio posle razvoda.

Saška Karan, Gagi Đogani Svađa između Gagija i Saške/Printskrin: TV Pink

- Dođi da te platim još malo, honorar tvoj - rekao joj je Gagi i pružio novac ka njoj.

- Ma kome ćeš ti da platiš?! Je*aću mu ma*er sad! Ma*ku ti tvoju onu klošarsku, narkomansku! Narkomanu jedan! Klošarčino jedna narkomanska! Zapamtićeš me još, nismo još završili! - besnela je Saška, dok ju je Lepi Mića smirivao ne verujući šta radi.

- Budalo jedna, ko te doveo ovde?! Zašto vređaš narkomane? - govorio joj je Gagi.

Saška Karan, Gagi Đogani Saška Karan je nakon ovoga i pljunula Gagija preko stola/Printskrin: TV Pink

- Treba da mi se zahvališ što ti onu tvoju ćerku je*ačicu nisam dirala zbog tebe! Koja ide iz kreveta u krevet! - nastavila je Saška.

- Nemoj Lunu da diraš, nemaš potrebe da je diraš, zašto to radiš? Šta je Luna kriva? Zašto je spominješ sada? Ne treba da je pominješ - smiren je ostao Gagi do momenta dok ga Saška nije pljunula preko stola.

- Vodite ovu budalu na posmatranje! Mrš! Mi narkomani za tebe smo... - rekao joj je Gagi zbog čega je dobio aplauz ukućana.

Pogledajte snimak svađe:

Gagi se nakon ove žestoke svađe obratio svojoj porodici, iz dvorišta.

- Porodico moja, nemojte da se nervirate za mene, ja znam gde sam ušao i znam zašto je Saška Karan ubačena. Tako da nemojte da se nervirate ništa, opustite se skroz, dobro se osećam i ljubim vas puno - poručio im je.

Evo i tog snimka:

VIDEO: Gagi otkrio istinu o Luninom psihičkom stanju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gordana Vrućini

    13. septembar 2019 | 14:36

    Šta god da je bio GAGI, u zadruzi 3 je najbolja osoba. Svaka čast GAGI. Sad znamo na koga je LUNČI. Ako može bar jedan komentar da mi se objavi. Hvala!

  • zasu

    13. septembar 2019 | 10:18

    Ona tuce i muza i cerku pitajte komsiluk zena je gora od Mikija Djuricica neko ce stradati zbog ludace

  • Dagi

    13. septembar 2019 | 11:52

    Ne moze Gagi biti dobar covek nikako kad je javno podrzao cerku u vezi sa ozenjenim covekom; podrzao je cerku kad je javmo imala seks sa ozenjenim covekom na TV; kad je isao kod roditelja tog istog coveka da ugovara i pregovara sta vec i to javno objavi; taj i takav covek ne moze biti dobar koliko god se pravio dobar. Oni gledaju samo svoj interes i da je njima dobro, ostalo ih ne zanima. Hvala na objavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA