• 13

"Svako njeno učešće u rijalitiju meni oduzme pola živaca": Muž Saške Karan strepi zbog žene!

- Bojao sam se da će emocije da je nadvladaju i da će da napravi neko čudo sa Gagijem - rekao je Saškin muž

  • 13

Saška Karan je u "Zadruzi 3" Gagija Đoganija povukla za uši, dok je na početku šoua bacala tanjire. Njen muž Aleksandar Gazivoda se boji da ne napravi veći incident u narednom periodu, ali i da neko na nju ne nasrne.

Budući da poznaje njen temperament i na šta je sve spremna, on se sve vreme boji da ne uđe u fizički sukob sa nekim takmičarom i bude isključena iz šoua.

- Saška kao čovek je zaista izvanredna, ali ona ima u svom karakteru dozu prekosti, ne zaboravlja neke stvari, a sa druge strane ona je jedna od najhrabrijih žena koje sam upoznao u životu. Te dve krajnosti kada sa spoje uvek očekujem neku eskalaciju, njenu reakciju koja bi otišla u nekom pogrešnom pravcu - da ne daj bože dođe do teškog incidenta ili da bude diskvalifikovana. Bojim se da ne dođe do toga. Svako njeno učešće u rijalitiju meni oduzme pola živaca - priznaje Gazivoda.

Aleksandar Gazivoda, muž Saške Karan

Aleksandar Gazivoda, Foto: Vladimir Milovanović

On se osvrnuo i na njen sukob sa denserom Gagijem Đoganijem kada ga je povukla za uši, a ćerku Lunu nazvala devojkom lakog morala.

- Bojao sam se da će emocije da je nadvladaju i da će da napravi neko čudo sa Gagijem. Iskreno, bio sam u zebnji nekoliko dana zbog njih dvoje, ali dobro je da se smirila situacija između njih - kaže Aleksandar.

Saškin muž priznaje da bi voleo da Saška oprosti Gagiju incident sa "Farme 7" i da jedno drugom pruže ruku pomirenja. Podsećanja radi, Gagi je tada jurio Sašku sa sekirom i pretio da će da je ubije.

- To što se dogodilo na "Farmi" stvarno je bilo odvratno. Nisam mogao da verujem da jedan muškarac može tako nešto da uradi. Ipak, čuo sam ga kako u razgovoru sa Sanijem kaže da bi joj se izvinio i da bi se pomirio sa njom, a ja to podržavam - smatra Gazivoda.

Saška Karan

Saška Karan, Foto: Marko Jovanović

Mnogi misle da je Saška odglumila haos koji je napravila prilikom ulaska u "Zadrugu 3" kada je bacala tanjire sa hranom. Njen muž tvrdi da to nije bilo isplanirano.

- To može da kaže samo neko ko ne poznaje Sašku. Ona je dobra žena, ali ako se dogodi nešto što nju povredi po nekom njenom kriterijumu, a to može da bude i neka glupost, ona automatski izgubi živce. To je njena najgora osobina, ali pretpostavljam da je zbog te njene osobine i zovu u rijalitije - priznaje suprug.

VIDEO: "Gagi je narkić": Saška Karan brutalno potkačila Đoganija

Video: "Gagi je narkić": Saška Karan brutalno potkačila Đoganija

(Telegraf.rs/Blic)

Komentari

  • Mara

    Nisam ni znala da ova ima muza. Pa sto malo ne popriča s njom kad mu je zdravlje naruseno, a ona ima takvu narav. Mozda da vise ne ulazi. Samo dok Golubovicka udje.

  • komsija

    Samo ti navijaj da ti sto duze ostane u rijalitiju, zbog tvoje srece i mira!

  • 321

    A kad je usla sa majicom sa Kijinim likom? Jel i to bilo slucajno? Pritom da napomenem da joj nije drugarica. Ma sve u vezi Saske je lazno. Sve radi na silu. Jedva doceka da joj se neko obrati pa da se svadja.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima