Da li su oni najlepši rijaliti par? Stanija i Marko blistali na žurki, ona progovorila o Tomoviću

Stanija i Marko su se pojavili na žurku televizije Pink povodom proslave 25 godina postojanja ove medijske kuće

  • 31

Stanija Dobrojević i Marko Marković započeli su vezu u Zadruzi, a mnogi su mislili da njihova veza neće dugo potrajati, te da će se nakon izlaska iz rijalitija brzo razići, međutim izgleda da su pogrešili.

Stanija i Marko uživaju u ljubavi i ne osvrću se na negativne komentare, a prošle noći došli su maksimalno skockaci na žurku televizije Pink povodom proslave 25 godina postojanja ove medijske kuće.

Stanija je blistala u elegantnoj crvenoj haljini, koja je savršeno isticala njenu vitku liniju, dok je Marko poneo crno odelo, sa crvenim detaljima.

Stanija Dobrojević, Marko Marković Stanija i Marko, Foto: Nikola Tomić

Stanije je prokomentarisala svoju ljubavnu romansu sa Markom i priznala da i ona u početku nije bila sigurna da li će njihova veza uspeti.

- Nisam puno polagala nade da će ovo uspeti, ali uspeli smo. Evo prošlo je dva meseca nakon završetka Zadruge...  Ovo je njemu prva veza na daljinu, ali uspeli smo - rekla je Stanija.

Stanija Dobrojević Stanija, Foto: Nikola Tomić

Stanija i Marko često se pominju i u "Zadruzi 3", a njen bivši dečko Vladimir Tomović koristi svaku priliku kako bi je prozvao, pa smo pitali Dobrojevićevu kako reaguje na to.

- Nisam puno upućena, nisam pratila, ali me fanovi i te kako zaspu sa klipovima kad me tamo spominju. Ne bih to komentarisala, sve vezano za tu temu sam rekla u "Zadruzi" i nakon izlaska, to je za mene završena tema - rekla je Stanija.

Staniju smo pitali i da li postoji mogućnost da ona i Marko uđu u "Zadrugu 3", a njen odgovor pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Minja

    20. septembar 2019 | 18:13

    Ovo je strasno koliko se preparirala Stanija. Nekada je bila stvarno slatka i simpaticna i ne znam zasto se unakazi ovoliko. Deluje izvestaceno i dosta starije od njega, a on lep i tup. Mnogo je privlacniji dok cuti i ne progovara.

  • Olja

    21. septembar 2019 | 18:52

    Nasta lice oni,kao dva klovna😝😝😝dosli iz Amerike,kao da su stigli iz cirkusa😆mogli su bar da vide kako da se stilizuju ako nista drugo!!!

  • Sara

    21. septembar 2019 | 14:21

    Mama i sin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA