"Ne mogu da ga smislim": Marija izribala Miljanu zbog Zole, a jednu stvar je poručila Čoliću

- Ja sam mislila da ćeš da se promeniš kada postaneš majka - rekla je Marija Kulić Miljani

  • 1

Marija Kulić rešila da popriča sa ćerkom Miljanom Kulić, koja je trudna. Ta tapetu se našao Lazar Čolić Zola, kojeg Marija, kako stvari stoje, ne može da smisli. Zbog toga, ona je Miljani očitala predavanje u dvorištu.

- Ja sam mislila da ćeš da se promeniš kada postaneš majka. Ali ti se nisi promenila, još gora si. Moj deda Jeremija i baba Savka će da idu da joj pomognu. Čovek nema ni posao. On namerno hoće da je odvede u Banja Luku. Nikada neću da dozvolim da mi ode Željko. Ne mogu da ga smislim. Moje zlato je moja radost. On mora da nađe posao, da dokaže da je sposoban. Šta treba deca da krenu u školu, da ne znaju šta da napišu kad je tema ''Moj tata''. Ja sam moje rekla, nikada me nije poslušala - rekla je Marija Kulić.

- Uvek sam bila odgovorna. O čemu se ovde radi. Uvek sam bila odgovorna, čuvala sam. Ne znam šta ću, Željko i sada zove tatu - odgovirla je Miljana.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tomik

    1. oktobar 2019 | 21:46

    Marija je potpuno u pravu za sve! Iskreno nemoze Miljani nista ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA